Gouden kinderarmbanden

5 producten
2
Huidige pagina Ga naar pagina

Voor meiden én voor jongens hebben we op Lucardi.nl gouden kinderarmbanden. Ze zijn allemaal glanzend afgewerkt, voor de echte bling bling look. Er zijn voor meisjes armbandjes met bedeltjes en figuurtjes zoals lieveheersbeestjes. Voor de echte jongens hebben we een casual schakelarmband met figaroschakel.

Je gouden kinderarmband personaliseren

Er zijn gouden plaatarmbanden verkrijgbaar die je online kunt laten graveren, je kunt er alles op laten zetten wat je wil. De naam van je kind, een leuke tekst of misschien zelfs een telefoonnummer? Mochten ze ooit verdwalen kunnen ze altijd naar je bellen! Voordat je bestelt kun je  de tekst invullen die je graag op de armband zou willen zien staan.  Je kunt er zelfs voor kiezen of je de voorkant, de achterkant of allebei wil laten graveren. Wij zorgen ervoor dat het binnen 2-3 dagen bij je thuis is met gravure en al! Geef het juweel op deze manier een persoonlijke touch!

Online gouden kinderarmbanden bestellen bij Lucardi

Heb je een leuke gouden kinderarmband op het oog? Er zijn op Lucardi.nl verschillende betaalmethodes zoals Mister Cash, VISA, MasterCard, Afterpay, Paypal. Mocht je het willen retourneren? Geen probleem, het kan in al onze winkels en is gratis! Geen reden om te wachten dus, bestel de gouden kinderarmband nu!