Over Lucardi

Voor de laatste trends op het gebied van juwelen en horloges ben je bij Lucardi aan het juiste adres. Hip en trendy zijn de sleutelwoorden, maar nog belangrijker is de betaalbare prijs.

Lucardi onderscheidt zich op een aantal punten van de traditionele juwelier. Het open winkelfront is zeer uitnodigend; je loopt er zo naar binnen. De Belgische webshop is gestart in 2015, en hiernaast is Lucardi ook in Nederland actief met een groot aantal winkels. De winkels zijn zo ingericht dat je zelf je keuze kunt maken. De juwelen en horloges zijn overzichtelijk gepresenteerd in glazen vitrines. Vanzelfsprekend zijn er deskundige verkoopmedewerkers aanwezig om te adviseren en te assisteren. We hopen jullie ook zo snel mogelijk te verwelkomen in de Belgische winkels. 

Geschiedenis

Lucardi bestaat sinds 1988, toen nog bekend onder de naam Luigi Lucardi. In 2002 werd de nieuwe formule losgelaten op de winkels en kreeg Lucardi de nu bekende paarse kleur. Op 29 mei 2006 is Lucardi overgenomen door Klockgrossisten i Norden AB. Dit bedrijf heeft eind 2011 een naamsverandering ondergaan en heet nu Axcent of Scandinavia. Sinds 7 november 2018 heeft Mentha Capital een meerderheidsbelang in Lucardi.

Lucardi heeft meer dan 100 winkels door heel Nederland en sinds 2020 zijn er ook Lucardi winkels in Belgie. Hiernaast heeft Lucardi een Nederlandse, Belgische en Duitse webshop. Er is dus altijd een Lucardi bij jou in de buurt!

Collectie

Bij Lucardi kun je terecht voor de allerlaatste trends, maar ook voor de bekende klassiekers. Het assortiment bestaat uit een brede collectie sieraden in goud, zilver, staal, goldplated en bijou. Ook vind je de bekende merken als Casio, Superdry en Guess terug in de collectie. En wie op zoek is naar een communiecadeau of kindergeschenk, kan bij Lucardi kiezen uit een brede collectie van bijvoorbeeld kinderbestek, verzilverde rammelaars of een mooie verzilverde spaarpot. En wist je dat we ook een groot aanbod aan persoonlijke juwelen aanbieden? Veel van onze items kunnen namelijk worden gegraveerd of aangepast naar jouw smaak!