14 karaat gouden plaatarmband voor kinderen

4 producten
3
Huidige pagina Ga naar pagina

Op zoek naar een eerste juweeltje voor een baby of kindje? Denk dan eens aan een plaatarmbandje! Een plaatarmbandje is al decennialang een topfavoriet onder de kinderjuwelen, en dat is niet voor niets. Naast dat het super schattig staat rond het polsje van een kind, is het ook nog eens praktisch: plaats niet alleen de naam, maar ook het telefoonnummer van de ouders erop, voor het geval je je kindje even uit het oog hebt verloren. 

Bij Lucardi vind je plaatarmbandjes in diverse soorten, materialen en prijsklassen. Op deze pagina ontdek je het gamma plaatarmbanden voor kinderen in 14 karaat goud. Volgens ons het perfecte geschenkje voor jouw petekindje, metekindje of (klein)kind, lees snel verder!

Plaatarmband in 14 karaat goud voor kindjes

Bij Lucardi kan je kiezen uit 2 verschillende soorten plaatarmbanden in 14 karaat goud voor kindjes. Enerzijds zijn er de klassieke gouden plaatarmbandjes met een fijne of juist grove schakel en een plaatje om de naam in te laten graveren. Anderzijds zijn er ook gouden kinderarmbanden met zowel een gravure plaatje als een schattig bedeltje, kies jij een vlinder of lieveheersbeestjes?

Personaliseerbare plaatarmbandjes in goud

Naast de naam of eventueel een telefoonnummer kan je op een plaatarmbandje ook verschillende symbooltjes laten graveren. Maar het persoonlijk en uniek, zo creëer je een supertof geschenkje voor jouw petekindje, metekindje, dochter, zoon of kleinkind! Let wel: gepersonaliseerde juwelen kan je niet omruilen of terugsturen bij Lucardi, deze zijn immers speciaal voor jou op maat gemaakt. Denk dus goed na over de gravure!  

Bestel online een graveerplaatje in 14 karaat goud bij Lucardi

Heb je een armband met graveerplaatje gevonden voor een kindje dat jij wil gaan verrassen? Denk dan goed na over de gravure, en plaats je bestelling. Dit gaat gemakkelijk, snel en veilig. Betalen kan onder meer met Bancontact, Mastercard en Paypal. Waar wacht je dus nog op, bestel nu online een gouden plaatarmband voor kindjes bij Lucardi!