18 karaat gouden armbanden

2 producten
1
Huidige pagina Ga naar pagina

Ben jij op zoek naar een prachtige armband van de mooiste materialen? Neem dan eens een kijkje bij onze collectie gouden armbanden. Bij Lucardi shop je verschillende soorten gouden armbanden, namelijk van 9 karaat, 14 karaat en 18 karaat goud. Het verschil tussen deze armbanden is het percentage puur goud dat gebruikt is bij het maken van de armbanden. Bij een 18 karaat goud armband is de hoeveelheid puur goud het hoogst, bij 9 karaat het kleinst.

Een gouden armband is het perfecte geschenk!

Wie jij ook wil verrassen, een gouden armband is voor iedereen een prachtig geschenk om te krijgen! Bij Lucardi vind je dan ook armbanden voor iedereen. Zoals stoere gouden heren armbanden, gouden armbanden voor dames en ook gouden armbandjes voor kinderen. Wanneer je echt een speciaal cadeau voor iemand zoekt, kan je ook nog eens kiezen voor een 18 karaat gouden armband die je kan laten graveren. Dat geeft de armband een persoonlijke, unieke toets!

De mooiste 18 karaat goud armband vind je bij Lucardi

Of je nu op zoek bent naar een gouden armband als geschenkje of juist voor jezelf, bij Lucardi ga je zeker een mooi cadeautje vinden. In onze winkels kan je verschillende modellen bekijken en helpen de medewerkers je graag bij het uitzoeken van de perfecte armband. Heb je een keuze gemaakt? Dan kan de armband als geschenkje verpakt worden, dat maakt het geven extra speciaal!