9 karaat juwelen

9 karaat juwelen
9 karaat juwelen
Heren 9 karaat

9 karaat juwelen
voor heren

Shop nu
Kids 9 karaat

9 karaat juwelen
voor kids

Shop nu

9 Karaat juwelen

Op zoek naar een mooi juweeltje, maar wil je niet al te diep in de buidel tasten? Dan biedt het materiaal 9 karaat de uitkomst. Deze juwelen hebben een prachtige uitstraling van goud, maar zijn iets betaalbaarder. In 9 karaat zit namelijk een iets lager percentage goud dan bij 14 karaat, namelijk 37,5% goud. Bij Lucardi hebben we veel artikelen in dit 9 karaat, zoals oorbellen, ringen, kettingen en armbanden.

9 karaat juwelen bij Lucardi

Juwelen van 9 karaat goud hebben een hele mooie uitstraling. Op deze pagina vind je meerdere collecties van dit betaalbare materiaal. Het grote online assortiment op Lucardi.be zorgt ervoor dat je altijd wel kan slagen. Ben je op zoek naar een leuk cadeau? Dan zit je hier goed. De 9 karaat juwelen zijn namelijk perfect als geschenk. Personaliseer bijvoorbeeld een 9 karaat plaatarmband of verras je lief, mama, man of iemand anders die je graag ziet met een mooie cadeauset!

Shop jouw 9 karaat juwelen online

Online shoppen is supereenvoudig bij Lucardi.be. Je selecteert in één enkele muisklik de juweeltjes die je graag wil bestellen, en ze verschijnen direct in jouw winkelmandje. Daarna kan je de bestelling gaan afronden. Je kan de juwelen thuis laten bezorgen, of op het adres van degene voor wie jij een cadeautje hebt gekocht. Daarnaast kan je jouw bestelling gemakkelijk terugsturen als het niet is wat je had verwacht. Is je bestelling boven de €39,99? Dan betaal je geen verzendkosten!