Stalen juwelen

stalen sieraden
stalen sieraden

Vintage lovers

Ben jij een vintage liefhebber? Dan zijn dit de perfecte juwelen om toe te voegen aan jouw collectie! 

Shop nu

Stalen juwelen
voor heren

Shop nu

Stalen juwelen
voor kids

Shop nu

Stalen juwelen

Juwelen van staal zijn stevig en gaan lang mee. Ook hebben stalen juwelen vaak een robuuste en stoere uitstraling. Staal is een goede keuze als je op zoek bent naar een betaalbaar juweel dat ook nog eens praktisch is. Het voordeel van staal is namelijk dat het niet verkleurt. Veel van onze stalen juwelen vind je terug in de collectie van Guess. Zo heeft Guess mooie stalen bangles en toffe stalen oorbellen met het kenmerkende driehoekje als bedeltje.

Stalen juwelen voor dames

Voor dames is er een grote collectie juwelen in het materiaal staal. Zo vind je verschillende stijlen, zoals minimalistische armbandjes van het merk Endless, horloges en stalen ringen, maar ook unieke sieraden zoals naamkettingen. Deze gepersonaliseerde juwelen zijn ook nog eens perfect als cadeau!

Stalen juwelen voor heren en kinderen

Stoer, robuust en goed betaalbaar: niet enkel voor dames, maar zeker ook voor mannen en kinderen! Dit zie je terug in de mooie stalen schakelarmbanden voor heren die je goed kan combineren met een horloge. Ook voor kinderen is er geen gebrek aan keuze: de collecties van Friends Forever en Little Miss Fabulous zijn prachtig! Ook deze kinderjuwelen kan je laten personaliseren. Zo kan je kiezen voor een naam, initialen of datum die gegraveerd wordt in de stalen sieraden. Tof als geschenk!