Vintage ringen

vintage ringen
vintage ringen

Deze ringen zijn geïnspireerd door de vintage stijl met grote opvallende stenen en subtiele details. De kleurtjes maken dit echte statement pieces waar je jouw outfit helemaal mee af kan maken! De ringen zijn gemaakt van golplated stainless steel. Hierdoor zijn ze waterproof en kan je de ringen zonder zorgen elke dag dragen!

Shop nu

Styling Inspiration

Vintage ringen
Vintage ringen
Vintage ringen
Vintage ringen

The perfect gift!
Wil je een vintage ring geschenk geven?

Het mooie velvet ringendoosje past helemaal in de vintage stijl en is perfect om jouw geschenk af te maken. Zo maak je het geven van een geschenk nog leuker, en dat voor maar €4,99!

Shop het vintage ringendoosje

Vintage ringen

Een trend die steeds vaker terug komt in juwelen is de vintage look. Met vintage wordt bedoeld dat de juwelen tussen de 50 en 100 jaar oud zijn. Als het gaat om nog oudere juwelen dan 100 jaar worden deze antiek genoemd. De juwelen die in de periode van 1930 tot 1980 werden gemaakt, worden nu dus vintage genoemd. De stijl die uit deze periode nu weer populair is kan je herkennen aan (een combinatie van) grote gekleurde stenen, soms in samen met neutraal gekleurde kleinere stenen. Ook is de zetting van de ringen vaak mooi gedetailleerd. De combinatie van de kleine details en de kleurrijke stenen maakt dat vintage ringen echte statement pieces zijn en dat past weer helemaal in de trend van nu!

Gouden vintage ring met steen

Hoewel de vintage ringen er in verschillende stijlen en materialen zijn zien we toch vooral goudkleurige exemplaren. Bij Lucardi hebben we vintage inspired ringen van staal met een goldplating. Doordat de ringen van staal gemaakt zijn, zijn ze voordeliger dan bijvoorbeeld gouden ringen maar de plating geeft wel de luxe uitstraling van goud. De plating is een laagje 18 karaat goud, dit is waterproof dus je hoeft niet bang te zijn dat je ring na verloop van tijd zal verkleuren of dat het laagje goud er af gaat.

Shop de vintage ringen bij Lucardi

De vintage ringen van Lucardi zijn leuk als statement pieces op zich maar kunnen juist ook heel goed met elkaar gecombineerd worden voor een complete look. Om de ringen helemaal in de vintage look te houden is er ook een leuk roze ringendoosje van velvet bij te koop. Dit maakt het nog leuker om de ringen geschenk te geven maar ook wanneer je een vintage ring voor jezelf koopt kan je deze mooi in het doosje bewaren.