Zilveren juwelen

Zilveren juwelen
Zilveren juwelen
Heren zilver

Zilveren juwelen
voor heren

Shop nu
Kids Zilver

Zilveren juwelen
voor kids

Shop nu

Lees meer informatie in onze blogs!

Zilveren juwelen

Zilveren juwelen zijn tijdloze klassiekers. Dit mooie, sprankelende materiaal zorgt voor een stijlvolle, moderne look. De meeste mensen dragen ofwel gouden ofwel zilveren juwelen. Zie jij liever zilver? Dan zit je op deze pagina goed. Zilveren armbandenkettingenoorbellen en ringen vind je hier! Zoek je een cadeau voor iemand zoekt die fan is van zilveren juwelen, dan hebben we ook prachtige zilveren juwelensets waaruit je kan kiezen. Tof als geschenk!

Sterling zilver bij Lucardi 

Bij Lucardi kan je kiezen uit de grootste collectie zilveren juwelen. Wist je dat al onze zilveren juwelen vervaardigd zijn uit sterling zilver? Dit betekent dat het een 925 zilveren juweel is, ofwel: het materiaal bestaat voor 92,5% uit zilver. De reden dat zilveren juwelen niet uit 100% zilver bestaan, is omdat het materiaal dan eigenlijk te zacht wordt om er een goed juweel van te maken.

Zilveren juwelen online kopen

Bij Lucardi shop je je de mooiste zilveren juwelen veilig, snel en gemakkelijk online! Al onze juwelen kunnen worden besteld in onze webshop en krijg je aan huis geleverd. Wil je iemand verrassen? Ook dat is geen probleem! Je verstuurt het product naar een ander adres en selecteert bij “Wil je het cadeau geven?” de optie “Ja”. Wij zorgen er dan voor dat de prijzen nergens vermeld worden op het juweel zelf of op de pakbon, en dat de geschenkjes feestelijk worden verpakt.