Bestel alle zilveren juwelen met de actie 2+1 gratis. Bekijk alles

Een cadeau waar je elke man of vrouw blij mee kan maken is een horloge! Je kunt het een horloge cadeau geven voor een verjaar, jubileum, tijdens een feestdag of op een ander speciaal moment. Een investering in een horloge is nooit verkeerd. Zo worden de horloges van Casio vaak als tijdloos beschouwd. 

Casio heeft als filosofie om producten te maken die de kwaliteit van het leven verbeteren. Zo begon Casio eerst met het welbekende Casio rekenmachine waarop in 1974 het eerst polshorloge volgde. Tegenwoordig heb je de Casio horloges in verschillende soorten en maten voor man en vrouw.


Lucardi heeft een uitgebreid assortiment met uiteenlopende materialen zoals leer, staal, kunststof siliconen en stof. De horloges hebben allemaal een andere uitstraling. Zo kan je een Casio horloge hebben met een chronograaf, wereldklok, timer, stopfunctie en een automatische kalender. En er is ook nog verschil in digitaal en analoog. Casio heeft horloges die bij iedereen passen, van klassiek tot stoer en retro.

Retro is weer helemaal terug van weggeweest! Casio horloges zijn bekend geworden doordat zij de allereerste quartz horloges maakten met LCD-scherm, dat maakte ze superpopulair in de jaren '70. Lucardi heeft een uitgebreid assortiment met veel verschillende Casio horloges met een retro look!De Casio horloges zijn of volledig waterdicht of spatwaterdicht.  Ze lopen van 3 ATM tot 20 ATM, waarbij 3 atm betekent dat het horloge spatwaterdicht is en 20 atm betekent dat je tot 40 meter diepte kunt duiken.Wist je dat je al een Casio horloge kan scoren vanaf €14,99? Echt voor iedereen dus!


Een momentje, we updaten jouw winkelmand!

loading..