18 karaat gouden oorbellen

6 producten
1
Huidige pagina Ga naar pagina

Draag jij het liefst juwelen van luxueuze materialen? Dan zijn 18 karaat gouden juwelen zeker iets voor jou! Deze juwelen bestaan uit een hoger percentage puur goud dan bijvoorbeeld de 14 karaat of 9 karaat sieraden. Kies je voor 18 karaat goud, dan kies je voor kwalitatief hoogwaardig materiaal en een juweel waar je je leven lang geniet van hebt!

Gouden oorbellen van 18 karaat

Een perfect juweel om mee uit te pakken zijn 18 karaat gouden oorbellen. Deze kan je elke dag dragen en passen bij eender welke outfit. Of bewaar ze voor een speciale gelegenheid als een trouw of doopgelegenheid. Wanneer je kiest voor een paar gouden oorbellen van 18 karaat geeft het je outfit een extra luxe uitstraling. Door bijvoorbeeld te kiezen voor een subtiel paar gouden oorringen zullen deze niet alle aandacht trekken, maar wel een prachtige aanvulling zijn! Mag het voor jou wel iets opvallender? Dan zijn oorbellen van 18 karaat goud versierd met schitterende diamanten misschien wel de perfecte match!

Oorbellen van 18 karaat goud als geschenk

Oorbellen zijn altijd al een prachtig geschenk om iemand mee te verrassen. Wanneer je echter op zoek bent naar een bijzonder cadeau is een paar 18 karaat gouden oorbellen zeker een goed idee! Wanneer je een mooie set oorbellen hebt uitgezocht, kan deze mooi verpakt worden in een geschenkverpakking zodat het nog leuker is om dit prachtige geschenk aan iemand cadeau te doen. Happy gifting!