Kunststof kinderhorloges

18 producten
2
Huidige pagina Ga naar pagina

Hoe leuk zijn onze kinderhorloges? Felle kleurtjes, mooie steentjes en zelfs superhelden! Voor jongens én voor meisjes is het feest bij Lucardi.nl. Het materiaal kunststof is voor deze horloges ook goed geschikt, het  is sterk, licht, waterdicht en gaat niet snel stuk. Daarnaast is het makkelijk om kunststof een leuk kleurtje te geven, zodat de kinderen met hun favoriete kleurtjes om hun pols de deur uit kunnen!

Het is tijd voor de mooiste kunststof kinderhorloges!

For the girls zijn er kunststof kinderhorloges in allerlei stijlen. Knalroze met glitters bijvoorbeeld, of zachtgroen en lila. We hebben ook meidenhorloges met leuke figuurtjes op de wijzerplaat in de vorm van een kroontje, hondje of hartje. Lekker vrolijk en girly! Voor de stoere jongen zijn er horloges met voetballen, doodshoofden en superhelden. Laat Superman en Batman niet te laat komen! Maak klokkijken leuk voor een kind met deze stoere of schattige kunststof kinderhorloges.

Bestel online bij Lucardi je kunststof kinderhorloge

Het kunststof kinderhorloge gevonden die je zocht? We kunnen bezorgen op jouw adres of een adres naar jouw keuze. Mocht het een cadeautje voor een kind zijn en je geen inpakpapier in huis hebt, dan kun je ervoor kiezen om gebruik te maken van onze online inpakservice. Dan krijg je het als een schattig pakketje opgestuurd. Retourneren is gratis in de winkels en kan in al onze filialen.