Zilveren heren armbanden

16 producten
2
Huidige pagina Ga naar pagina

De kernwoorden voor zilveren heren armbanden zijn bij Lucardi: strak robuust en stoer. Hier voldoen ze allemaal aan dus voor mannen is er genoeg te krijgen! Alle zilveren heren armbanden die we hebben zijn schakelarmbanden. De schakels die te vinden zijn zijn patrijsoog-, gourmet-, figaro-, konings- en fantasieschakel.

Je zilveren heren armband personaliseren

Op de website zijn er ook plaatarmbanden speciaal voor mannen. Het leuke van deze armbanden is dat je zelf kunt beslissen welke tekst je er op laat zetten. Je kunt er voor kiezen om de binnenkant én de buitenkant te graveren. Laat je creativiteit de vrije loop voor leuke teksten, want alles kan, zolang het maximaal 20 karakters zijn. Zo kan jij altijd jouw favoriete uitspraak of de naam van iemand waar je om geeft bij je dragen.

Online zilveren heren armbanden bestellen bij Lucardi

Heb jij je blinkende zilveren heren armband op het oog? We kunnen bezorgen op jouw adres, maar mocht het juweel een cadeautje zijn, dan ook op het adres van iemand anders. Retourneren kan heel gemakkelijk in één van onze winkels. Betalen kan op verschillende manieren zoals bijvoorbeeld Mister Cash, VISA, MasterCard, Afterpay, Paypal. Wacht dus niet langer want jouw zilveren heren armband is maar een paar klikjes van je vandaan. Bestel ‘m nu en geniet er van!