Huisdieren halsband met naam

6 producten
1
Huidige pagina Ga naar pagina

New in: juwelen voor jouw huisdier! Bij Lucardi verkopen we naast de leukste juwelen voor dames, heren en kinderen nu ook juwelen voor jouw liefste huisdier. De zwarte halsbanden hebben een stalen hanger met daarin verschillende schattige vormen. Zo zijn er hangers met een hartje, pootafdruk of een botje.

Gepersonaliseerde halsband

En wat deze halsbanden nóg toffer maakt… Ze zijn te personaliseren! De stalen hanger kan je aan beide kanten laten graveren. Zo kan je bijvoorbeeld op de voorkant de naam van je huisdier laten zetten en op de achterkant jouw contactinformatie.

De halsband is gemaakt van zwart PU leer en is 42 cm lang. Door de gaatjes voor de gespsluiting kan de halsband gedragen worden op een lengte van 32 tot 38 cm.  De hangers zijn gemaakt van staal waardoor ze niet zullen gaan roesten en wel tegen een stootje kunnen.

Bestel juwelen voor jouw huisdier online bij Lucardi

Je kan de halsbanden met hanger online bestellen en meteen laten personaliseren. Let er wel op dat gepersonaliseerde bestellingen niet meer terug gestuurd kunnen worden. Mocht je twijfelen over de maat, meet deze dan eerst even bij jouw hond op of bestel de halsband zonder gravure. Dan kan je de halsband later in een Lucardi filiaal bij jou in de buurt nog laten graveren.