Kinderhorloge staal

8 producten
2
Huidige pagina Ga naar pagina

Voor ieder kind heeft Lucardi wel een passend horloge in huis. Zo vind je bij ons een groot assortiment aan toffe kinderhorloges waardoor jouw kleine kapoen gemakkelijk de tijd kan aflezen. Klokkijken wordt hierdoor plezant! In het gamma van Lucardi vind je verschillende materialen die gebruikt zijn voor kinderhorloges: van rubber (siliconen) tot mesh en staal. Op deze pagina vind je de stalen kinderhorloges. Snuister snel rond en ontdek je favoriet!

Kies je favoriete kinderhorloge van staal in de Lucardi webshop

Ben je op zoek naar een leuk kinderhorloge voor een jongen of meisje? Dan is één van onze stalen kinderhorloges wellicht een goede optie. Edelstaal is mooi, betaalbaar en kan wel tegen een stootje. In ons gamma stalen kinderhorloges vind je zowel hippe meisjeshorloges met gekleurde wijzerplaten als stoere stalen jongenshorloges met een sportieve toets. Voor elk kindje is er wel een geschikt kinderhorloge van staal te vinden op onze webshop!

Een kinderhorloge van staal: het perfecte kindergeschenk! 

Geen communie, lentefeest, kerst of verjaardag zonder… geschenkjes! Ben je dus nog op zoek naar een origineel kindergeschenk? Kies dan voor een nieuw stalen kinderhorloge, het zal een feestje zijn om te geven! Bij Lucardi vind je de mooiste kinderhorloges, van een stoer stalen jongenshorloge tot een hip meisjeshorloge van staal. Voor elk kindje is er wel een passend horloge van staal, en je kan het bij Lucardi ook nog mooi laten verpakken in een prachtige geschenkverpakking!  

Bestel snel je favoriete stalen kinderhorloge in de webshop van Lucardi!

Heb je een favoriet gevonden in de ruime keuze van stalen kinderhorloges? Dan ben je nog maar enkele muisklikken verwijderd van je nieuwe aankoop! Online betalen gaat gemakkelijk, veilig en snel bij Lucardi, kies voor Bancontact, Mastercard of een van de andere betalingsmogelijkheden. Toch niet helemaal tevreden met je aankoop? Dan kan je het stalen kinderhorloge gemakkelijk omruilen of terugsturen.