Heren hangers

2 producten
1
Huidige pagina Ga naar pagina

Oogt je heren ketting een beetje saai? Met een heren hanger of bedel maak je je ketting compleet! Lucardi Juwelier heeft een groot assortiment heren hangers en bedels! Wij hebben hangers voor iedere man en iedere gelegenheid. Voor voetbalfans vind je in de Lucardi webshop gouden voetbalhangers, voor newborn papa’s kan je een gepersonaliseerde heren hanger laten maken. Kortom, voor elke man wel een passende heren hanger!

Of je nu wel of niet gelovig bent, een hangertje of bedel in de vorm van een kruis staat altijd stoer! Of wil je aan de wereld laten zien dat je verliefd of verloofd bent met de vrouw of man van je leven? Koop dan een hangertje in de vorm van een hart, of kies voor de initialen vaan jezelf en je lief.

Heren hanger graveren

Wil je nog iets persoonlijkers? Dan ben je bij Lucardi Juwelier aan het juiste webadres, want wij graveren je hanger of bedel met een naam, woord of initialen naar keuze. Het bezorgen van een gepersonaliseerde heren hanger duurt wel iets langer, maar je ontvangt deze wel direct cadeauklaar en draagbaar.

Heren hangers online bestellen

Heb je de perfecte heren hanger of bedel gevonden en ben je klaar om het te kopen? Je bestelt je heren hanger eenvoudig, veilig en snel via lucardi.be. Wij bezorgen je hanger waar jij dat wilt. Dat kan bij jou thuis zijn of op het thuisadres van iemand anders. Wil je je hanger ruilen of retourneren? Ook dat gaat snel en gemakkelijk. Je kan bij ons je nieuwe heren hanger betalen via Bancontact, Mastercard, VISA, PayPal en Afterpay.