Gouden plaatarmbanden

4 producten
2
Huidige pagina Ga naar pagina

Plaatarmbanden zijn handig en leuk. Je kunt er iedere tekst op laten zetten die je wil, dit kan een persoonlijke boodschap zijn, maar je kunt er ook voor zorgen dat de gravure een andere functie heeft. Je naam of je telefoonnummer laten graveren op de plaatarmband van je kind bijvoorbeeld. Mocht je je kind uit het oog zijn verloren, dan weet hij of zij altijd waar ze naartoe moeten bellen.

Op onze website gouden plaatarmbanden bestellen

De meeste gouden plaatarmbanden in ons assortiment zijn ook kinderarmbanden. Ze hebben verschillende stijlen, een stoere figaroschakels voor een jongen of een fijne gourmetschakel voor de meisjes. Er is een plaatarmband met witgouden accenten en for the girls een emaille lieveheersbeestje op de hoek van de plaat. De plaatsjes kunnen ook verschillende vormen hebben, zo is er een rechthoekige plaat of een ovale. Je kunt online voor je gaat bestellen aangeven welke tekst er op de gouden plaatarmband moet komen te staan en wij graveren het binnen 2 tot 3 dagen!

Meteen online bij Lucardi gouden plaatarmbanden bestellen

Betalen kan op verschillende manieren zoals Mister Cash, VISA, MasterCard, Afterpay, Paypal. Als je wil ruilen of retourneren dan is dat geen probleem. Het kan in al onze winkels en is helemaal gratis! Wacht dus niet langer met bestellen, dan heb jij je gouden plaatarmband binnen de kortste keren op de mat.