Houten horloges

15 producten
1
Huidige pagina Ga naar pagina

Horloges zijn er in allerlei soorten en maten, maar kies je voor een houten horloge, dan kies je pas echt voor een uniek accessoire om je pols! Een houten horloge is een stuk lichter dan een metalen horloge waardoor een houten uurwerk ook nog eens zeer comfortabel zit. Bij Lucardi vind je diverse houten horloges van het Nederlandse merk Hot & Tot, zowel voor dames als voor heren en in verschillende maten, vormen en met duurzame eigenschappen!

Een houten horloge voor heren of dames

Er zijn verschillende modellen houten horloges, sommige zijn unisex en kunnen door zowel mannen als vrouwen gedragen worden. Er zijn ook modellen die een net iets vrouwelijkere uitstraling hebben door een kleiner model met een marmeren wijzerplaat. Of ben je juist op zoek naar een mannelijk horloge? Dan kan je kiezen voor een groter klokje met bijvoorbeeld hout in combinatie met metaal of een mooi horloge dat helemaal van donker hout is gemaakt.

Houten horloges, gemaakt van duurzaam hout

In een wereld vol verspilling en vervuiling is het maken van duurzame keuzes essentieel. En met een houten horloge van Hot & Tot kies je niet enkel voor kwaliteit, maar ook voor duurzaamheid. Het hout komt uit duurzaam beheerde bossen, het verpakkingsmateriaal wordt dan weer gemaakt van gerecycleerd materiaal en voor elk verkocht Hot & Tot horloge, plant het bedrijf daarvoor een boom in de plaats. Het zijn kleine, maar waardevolle stappen naar een betere wereld waartoe jij ook een bijdrage kan leveren.

Naast duurzaam is een Hot & Tot houten horloge vooral ook mooi om te dragen. Er zijn houten horloges met ronde en rechthoekige uurwerken, kleine of grote schakels en verschillende houtkleuren waaruit je kan kiezen. Snuister snel eens rond in ons gamma Hot & Tot horloges en maak je keuze!

Bestel een houten horloge gemakkelijk online bij Lucardi

Wil je graag een houten horloge van Hot & Tot, maar ben je niet zeker of je beter met een donkere of lichtere houtkleur zou staan? Bestel ze en probeer het uit. Niet tevreden over de maat, de kleur of het product zelf? Dan kan je het eenvoudig omruilen of terugsturen. Heb je het perfecte houten horloge gevonden? Online bestellen gaat heel eenvoudig en snel bij Lucardi.