9 karaat kinderarmbanden

7 producten
2
Huidige pagina Ga naar pagina

Kinderen dragen graag kinderarmbanden, net als de papa en de mama. Bij Lucardi vind je daarom niet alleen de mooiste arbanden voor volwassenen, maar ook kinderarmbanden voor kleine fashionista’s en stoere jongens, net als super schattige armbandes voor baby's! Een kinderarmband van Lucardi is verkrijgbaar in diverse materialen, zoals 9 karaat goud dat goed van prijs is, anti-allergeen én van hoge kwaliteit, wat wil je nog meer!

Kinderarmbanden van 9 karaat graveren

Wist je ook dat je bij Lucardi diverse 9 karaat kinderarmbanden kan laten graveren? Tof als geboortegeschenkje, communiegeschenk of verjaardagscadeau! Zelfs voor de allerkleinsten hebben we 9 karaat baby armbanden in ons gamma om te laten graveren. Geen gegraveerde 9 karaat kinderarmband, maar liever een ander type armband voor jouw kleine kapoen? Kijk dan eens rond in onze collectie. Van stoere jongensarmbanden tot lieve meisjesarmbanden met bedeletjes, bij Lucardi ga je zeker slagen!

9 karaat kinderarmbanden online bestellen

Heb je een stoere of schattige kinderarmband of baby armband gevonden voor je kleine kapoen? En kan je niet wachten om het hem of haar cadeau te doen? Bestel de 9 karaat kinderarmband dan snel en eenvoudig op Lucardi.be! Plaats je favoriete kinderarmband in je winkelmand en klik op bestellen. Nog even je gegevens invullen, betalen (via Bancontact, Mastercard, Paypal of Afterpay) en wij zorgen dat de 9 karaat kinderarmband jouw richting op komt. Toch niet helemaal tevreden? Ruilen kan in al onze winkels, en terugzenden is ook mogelijk (en gratis!)