9 karaat heren armband

7 producten
2
Huidige pagina Ga naar pagina

Al eeuwenlang worden armbanden niet enkel door dames, maar ook door heren gedragen. Vroeger werden heren armbanden gemaakt van leer en versierd met stukjes bot of textiel. Later werden armbanden gemaakt van goud en zilver, en tegenwoordig ook van 9 karaat, de perfecte oplossing voor een kwaliteitsvolle heren armband aan een fijn prijsje!

Vind de perfecte én goedkope gouden heren armband

Bij heren armbanden draait het om de combinatie van stijlvol & stoer, en dat is nu precies wat iedere 9 karaat heren armband uit onze collectie bevat. In ons online gamma en in alle Lucardi winkels vind je de meest uiteenlopende 9 karaat heren armbanden die gelijk staan aan je innerlijke kracht als man en bovendien ook nog eens modieus zijn! Lucardi biedt 9 karaat heren armbanden in grove schakels, maar ook juist fijne, subtiele 9 karaat heren armbanden. Heb je graag één opvallende heren armband om je pols of draag je liever meerdere dunne heren armbanden naast elkaar? Wat jij dan ook graag ziet en draagt, Lucardi heeft in huis!

9 karaat heren armbanden online bestellen

Heb jij je favoriete 9 karaat heren armband gevonden? Dan is het tijd om ze te gaan bestellen! Bij Lucardi shop je eenvoudig en snel een nieuwe heren armband. Kom je je heren armband liever zelf afhalen? Dan kan je terecht in alle Lucardi winkels waar onze medewerkers met een glimlach voor je klaarstaan!