2+1 gratis op alle zilveren & stalen juwelen* Shop nu!

Wanneer je nieuwe oorgaatjes hebt laten schieten, wil je natuurlijk zo snel mogelijk de schietknopjes vervangen door mooie oorbelletjes. Gelukkig hoef je geen 6 of 12 weken meer te wachten op dit moment, bij Lucardi werken we nu met een speciale spray waardoor je slechts 3 weken je schietknopjes moet dragen. Binnen 3 weken geniet jij dus van je oorgaatjes waar je een nieuw paar oorbellen kan indoen. Benieuwd hoe dit werkt? We leggen het je uit in deze blog!

Jouw nieuwe oorgaatjes of piercing verzorgen

Bij Lucardi wordt na het schieten van gaatjes of het plaatsen van een piercing aangeraden om de After Piercing Lotion te gebruiken. Dit homeopathische middel houdt jouw nieuwe gaatjes of piercing goed proper en heeft een ontstekingsremmende werking. Deze lotion kan je gebruiken vanaf 24 uur na het schieten of piercen. Gebruik deze lotion zeker 2 keer per dag. Door deze verzorging genezen je oorgaatjes in 6 weken en je piercing in 12 weken. Mag het voor jou nog iets sneller? Dan is de Advanced Spray perfect voor jou! 

Snellere genezing met de Advanced Spray

Onze nieuwe Advanced Spray combineert natriumhypochloriet en fosforzuur. Deze speciale ingrediënten zorgen ervoor dat een nieuw geschoten oorgaatje of piercing goed proper blijft zonder irritatie. 

Het natriumhypochloriet is een antibacterieel bestandsdeel dat ook veel in de medische sector wordt gebruikt. Dit ingrediënt zorgt ervoor dat de Advanced Spray de huid goed kan reinigen en verzorgen zonder dat het prikt of gaat irriteren. Ook wordt het herstel van de huid versneld doordat het natriumhypochloriet de dode cellen versneld afbreekt, zonder levende, gezonde lichaamscellen te beschadigen. 

Het fosforzuur in de spray zorgt ervoor dat de zuurtegraad van de huid verlaagd wordt. Dit helpt bij het sneller helen van het oorgaatje doordat een lage zuurtegraad op de huid infecties tegen gaat. Daarnaast verbetert het ook de doorbloeding en zuurstoftoevoer. Het fosforzuur lijkt op een lichaamseigen stofje dat wordt aangemaakt wanneer ons lichaam virussen of bacteriën bestrijdt.

Zowel de Advanced Spray als de After Piercing Lotion zijn cosmetische producten en geen medische producten.

Hoe zorg je dat nieuwe oorgaatjes sneller helen?

Om jouw nieuwe oorgaatjes of piercing zo snel mogelijk te laten helen is het belangrijk dat je de Advanced Spray goed gebruikt. Het gebruik hiervan verschilt iets bij een oorbel of piercing, dus lees onderstaande informatie goed door.

Oorgaatjes of piercing verzorgen

Vanaf 24 uur na het schieten van de oorbellen of zetten van de piercing begin je met het verzorgen. Dit doe je door één of twee keer per dag de Advanced Spray aan te brengen. Vervolgens kan je de oorbel of piercing één keer per dag, met schone handen, draaien.

Naast de juiste verzorging van het wondje is het belangrijk om met de volgende dingen rekening te houden:

  • Je oor kan wat gevoelig zijn kort na het laten schieten van de oorgaatjes of zetten van de piercing. Deze lichte irritatie hoort maximaal 3 dagen te duren.
  • Raak je oorbellen of piercing zo min mogelijk aan. Als je ze aan moet raken, zorg er dan voor dat je handen goed gewassen zijn.
  • Zorg dat het achterkantje van de oorbel niet te dicht tegen de oorlel aan zit. Zolang de achterkant in de inkeping valt is er genoeg afstand. 
  • Je mag zwemmen met de net geschoten oorbellen maar maak de oorgaatjes daarna wel een extra keer schoon met de advanced spray.
  • Pas op dat je nergens achter blijft haken met de oorbel of piercing, zoals je haar of kleding.

Kan jij niet wachten om je schietoorbellen of piercing zo snel mogelijk te verwisselen? Bestel dan snel de Advanced Spray hier!

Juwelen en horloges online bestellen

✓ Op werkdagen voor 19.00 besteld morgen in huis! ✓ Gratis levering vanaf €49,99 ✓ Gemakkelijk terugsturen ✓ Niet goed, geld terug ✓ BE commercecertificaat


Een moment geduld, alsjeblieft!

loading..