30% korting op alle 9 karaat, zilveren & stalen juwelen* Shop nu!

If you like it, then you should have put a ring it… Of liever nog: meer dan 1 ring! Je ziet steeds vaker een combinatie van meerdere ringen aan één hand die een look compleet maken. Ring stacking noemen we dat, maar hoe pas je deze trend eigenlijk toe? In deze blog geven we je tips & tricks!

Stap 1: Bepaal voor welke look je gaat

Bepaal eerst of je gaat voor een tijdloze combinatie van ringen of dat je juist wilt inspelen op de laatste modetrends. Zo weet je wat voor je ringen je moet zoeken. Ga jij voor klassiek? Geef dan iets meer uit aan een tijdloos ontwerp, zoals een diamanten ring of 14 karaat gouden ring.

Stap 2: Kies een goede basis

Een goede ring stack begint met een basis van minimalistische ringen. Kies bijvoorbeeld voor een subtiele ring of eentje die bewerkt is maar wel overal bij past. Deze ringetjes moet je aan elke ring stack kunnen toevoegen of afnemen. Snuister eens rond op onze pagina’s met de basic ringen van More Stories of de ringen uit de Bali ringen, daar is volop keuze in fijne, minimalistische ringen.

Stap 3: Zoek een mooie eyecatcher

Om je ring stack een unieke toets te geven, voeg je een of twee eyecatchers toe. Guess ringen zijn daar een goed voorbeeld van, hier kan je kiezen voor ringen met en zonder kristallen. Of ga voor een gekleurde ring of ring met natuursteen als eyecatcher. It’s up to you!

Stap 4: Get stacking!

De laatste stap om de perfecte ring stack te krijgen is het combineren van de ringen. Mixen en matchen met gedurfde combinaties is hierbij de boodschap. Think outside the box en maak ringcombinaties die je in eerste instantie misschien niet direct zou dragen. Begin rustig met steeds een enkele ring om je vingers of ga direct voor the full stack waarbij je meerdere ringen om een vinger schuift. Get stacking


Een moment geduld, alsjeblieft!

loading..