20% extra winkelwagenkorting op alles* Bekijk alles!

Op zoek naar een bijzonder en persoonlijk geschenk? Kies voor een juweel met fotogravure! 

Tegenwoordig kan je op heel wat verschillende manieren een foto laten verwerken of printen op een product, zoals een fotoalbum, een tas of op canvas. Het geeft zo’n item direct een persoonlijke toets, en is daarom perfect als geschenk. Maar hoe tof is het om een herinnering altijd bij je te dragen door een foto te laten verwerken in een juweel? Bij Lucardi is het mogelijk, zo zijn er mooie kettinghangers of ringen waarin wij een foto graveren. We krijgen regelmatig vragen over onze fotogravures, daarom leggen we je hieronder uit hoe zo’n fotogravure precies in z’n werk gaat en uit welke opties je kan kiezen.

Welke juwelen met fotogravure zijn er

Bij Lucardi kan je kiezen voor verschillende juwelen waarop een fotogravure geplaatst kan worden, van zilveren fotogravure juwelen tot gouden fotogravure juwelen. En dat zowel voor dames, heren als kinderen. Denk aan onze kettinghangers waarmee je eender welke armband of ketting een unieke, persoonlijke toets geeft. Of wat dacht je van onze zegelringen waarop je een foto kan laten graveren? De keuze is aan jou!

De volgende maten fotogravure hangers vind je in onze webshop en winkels:

Small – 18x18mm of 16,5x20mm
Medium – 23,5x23,5mm
Large – 26,5x26,5mm of 22x26,5mm

Ook kan je kiezen voor verschillende vormen als hart, ovaal, rechthoek en rond.

Fotogravure: hoe werkt het?

Hoe gaat het aanvragen van een fotogravure precies in z’n werk? Wanneer je een keuze gemaakt hebt voor een Hoe gaat zo’n fotogravure precies in z’n werk? Wanneer je een keuze gemaakt hebt voor een hanger of ring, kom je terecht op de productpagina. Hier is het belangrijk dat je aangeeft dat je een nieuwe gravure wil toevoegen aan het product, klik hiervoor op de button ‘Nieuwe gravure 0,00’. Vervolgens kies je hier voor de graveeroptie ‘’Fotogravure’’.

Bij een fotogravure hanger kan je er ook voor kiezen om aan de achterzijde nog een extra tekst toe te voegen die bijvoorbeeld een mooie herinnering met zich meedraagt, deze tekst wordt gratis gegraveerd! Dit doe je op precies dezelfde manier als hierboven beschreven, hierbij kies je echter voor de optie ‘’Graveren achterkant’’.

Wanneer je klikt op de optie “Fotogravure” kan je een afbeelding uploaden. Dit kan je het beste doen door een duidelijke foto in .jpg formaat mee te sturen. Nadat je dit toegevoegd hebt, kan je je bestelling afronden en betalen. De levertijd voor de fotogravures is ongeveer 3 weken.

Kettingen

Om je persoonlijke ketting compleet te maken, kan je bij jouw fotogravure hanger een mooie bijpassende ketting uitkiezen. En daarin is keuze te over bij Lucardi! Ga je voor goud, zilver, verguld of rosé goud? En welke schakel zie je graag? Venetiaans, gourmetschakel of toch een fantasieketting?

Heb jij een mooie herinnering en wil je deze laten vastleggen op een juweel? Neem dan eens een kijkje bij al onze juwelen die je kan laten graveren. Ook als geschenk zijn deze persoonlijke juwelen perfect. Heb jij al een favoriet graveerjuweel ontdekt?


Een moment geduld, alsjeblieft!

loading..