30% korting op alle 9 karaat juwelen* Shop nu!

Werkt een subtiele hint niet, maar wil je toch dat ene Valentijnscadeau? Volg onze stappen en wij weten zeker dat het dit jaar echt wel moet lukken!

Natuurlijk is het de gedachte die telt en elk cadeautje is al een feestje op zich! Maar omdat sommige cadeaugevers (ahem, jouw liefje) gewoon geen idee hebben als het gaat om het geven van een perfect cadeautje, helpen we jou gewoon op weg. Maar wel op een subtiele manier, zonder dat je ondankbaar overkomt. Probeer ze 

en het uitpakken van jouw Valentijnscadeautje gebeurd dit jaar met een echte lach!

Vraag een gunst
Schakel een lieve vriend(in) of familielid in die je vertrouwt! Zij kunnen op een subtiele manier de hint droppen bij jouw lief. “Ik weet niet of je al een cadeautje hebt voor Tessa? Maar ze had het tegen mij over een zilveren ring van Lucardi die ze graag wilde hebben…” Jouw lief denkt dat hij of zij een hele attente vriend(in) had, terwijl ze eigenlijk aan jouw kant staan. Sneaky, maar effectief! 

 

Gebruik de Lucardi folder
Naast dat het sowieso lekker is om folders door te bladeren voor nieuwe inspiratie en goede deals, kun je ze nu ook gebruiken voor het geven van een Valentijnshint! Blader onze folder door en zeg gewoon: Hé deze oorbellen zijn zo tof, die zou ik echt willen hebben! Hier is geen plaats voor subtiel zijn, gewoon recht door zee roepen wat je wil! Is dat iets te direct voor jou? Omcirkel dan jouw favorieten, schrijf er je maat bij en laat deze in de buurt van jouw Valentijn slingeren. Geen folder gekregen? Open de website en laat jouw favoriete sieraad in de browser staan..
 Samen shoppen
Ga lekker samen shoppen! Misschien is het even aandringen voordat jouw lief ja zegt, maar geloof me het is de moeite waard! Tijdens shoppen stop je natuurlijk even bij jouw favoriete Lucardi winkel en wijs je aan wat je leuk vind. De truc is nu om niet meteen te zeggen, haal dat voor mij, maar een klein beetje acteren is hier handig. “Wacht even lief, ik wil dit horloge even bekijken…. Wat denk jij van dit horloge? Ik dacht erover om er eentje te kopen, maar ik kan het geld nu even niet missen.. Oh maar hij is zo tof!! [Zucht] Oké. Laten we gaan.”[Zucht}. En als je het toch iets directer wil spelen om geen enkel risico te lopen kun je eindigen met: “Als ik echt geluk heb krijg ik het misschien wel voor Valentijnsdag!” Vergeet niet af te sluiten met een knipoog! Houdt jouw lief écht niet van shoppen? Hetzelfde kan je natuurlijk voor elkaar krijgen met online shoppen!

 

Drop een herinnering als hint

Soms zijn herinneringen de beste hints die er zijn! “Een vriend(in) gaf me eens een sieraad van Lucardi. Ik ben echt gek op de zilveren sieraden die Lucardi heeft!” Wil je het nog beter spelen? Zoek de interactie op. Begin je verhaal met “Een vriend(in) gaf me eens iets super moois van Lucardi”. Jouw liefje moet nu natuurlijk wel vragen wat dit dan was. Waar jij het verhaal aanvult met iets als: “het was een zilveren ring uit de More Stories collectie, ik hou echt van alle sieraden uit deze lijn! Als ik bij Lucardi ben kan ik het niet laten om daarvan iets mee te nemen.” Door de interactie aan te gaan is de kans groter dat jouw hint bij jouw Valentijn aankomt. Heeft jouw lief al eens een cadeautje gegeven van Lucardi voor Valentijn, dan is het natuurlijk nog beter om in te spelen op deze herinnering!Een lijstje voor jouw lief
Help jouw lief op weg met het persoonlijke invullijstje dat we speciaal voor jou hebben gemaakt deze Valentijn! Vul jouw lijstje in en laat weten wat jouw favoriete kleur, stijl en maat sieraden is. Leg hem stiekem op het hoofdkussen of stop het ergens anders zodat je zeker weet dat jouw Valentijn het vindt. Deze hint is al een stuk directer dan de vorige en is misschien niet voor iedereen geschikt, maar als je het aandurft wel heel effectief!


Zeg het gewoon!
Als jij er zeker van bent dat jouw lief enige directheid wel kan waarderen, waarom zeg je het dan niet gewoon? Waarschijnlijk kan hij of zij het prima waarderen dat je eerlijk bent en wil helpen. Zeg dan gewoon: “Ik hoop dat ik dit jaar van Cupido die Guess bangle van Lucardi krijg!” Kijk jouw Valentijn daarbij natuurlijk wel extra lief aan!

Een laatste tip
Krijg je na alle hints die je hebt gegeven toch iets waar je eigenlijk niet op zat te wachten? Love it anyway! Of doe in ieder geval alsof. Hints kunnen je helpen, maar uiteindelijk kiest jouw Valentijn toch echt zelf wat hij of zij wil geven. En heeft dat waarschijnlijk met veel zorg en moeite voor jou gedaan! Is het niet gelukt? Shop dan lekker zelf tussen een van onze waanzinnige aanbiedingen!


Een moment geduld, alsjeblieft!

loading..