Tessa Broekhuizen

Witgouden diamanten juwelen

‘Diamonds are like ice cream, there’s always room for more!’ Deel jij deze gedachte? Dan lees je best even deze blog! Bij Lucardi shop je namelijk de mooiste diamant juwelen, een groot deel hiervan is gemaakt van witgoud. Is jou deze collectie al opgevallen?

Een stukje geschiedenis..

Witgouden juwelen worden vaak verward met zilver of platina, dit is echter totaal anders. Witgoud wordt door mensen gemaakt, het is dus geen natuurlijk materiaal. Witgoud kan op twee manieren gemaakt worden. De eerste methode is het rodineren van het goud. Dit betekent dat er een laagje rodium over het goud bedekt wordt. Een tweede manier is het goud legeren met andere metalen met een wit uiterlijk, zoals nikkel, zilver, zink of palladium. Daarnaast heb je te maken met diamantgewicht, -kwaliteit en –soort. Meer informatie over wat dit precies betekent vind je op deze pagina.

De collectie

In onze diamant collectie vind je een ruime keuze aan witgouden juwelen. Je vindt deze juwelen in alle soorten en maten: van armbanden, hangers, kettingen en oorbellen tot ringen in witgoud met diamant. Het grootste voordeel van deze collectie is dat het om juwelen gaat van uitstekende kwaliteit, ze gaan een leven lang mee. Daarnaast kan je ze perfect combineren met zilveren sieraden, maar zijn ze ook perfect te mixen met gouden juwelen of fantasie sieraden.

Kies jouw stijl

Ben jij net als wij fan van minimalistische juwelen? Snuister dan eens rond in onze collectie witgouden ringen met één diamant of kies één van de ringen met subtiele, kleine diamanten. Onze persoonlijke favoriet is de 14 karaat witgouden ring met een diamant van 0,08 karaat. Deze ring is ook verkrijgbaar in het geelgoud, maar in het witgoud is deze goed te combineren met zilveren sieraden! Daarnaast zijn de witgouden ring met de hartslag en de ring met 11 diamantjes zeer populair bij Lucardi. Welke ring past het best bij jouw stijl?

Witgouden kettingen

Ook onze witgouden kettingen zijn tijdloos. Hierbij is er gekozen voor het verwerken van de diamanten in de hangers. Je kunt kiezen voor deze prachtige ketting met saffier, overigens ook verkrijgbaar met een passende ring, of de welbekende infinity hanger.

Witgouden armbanden

Kijk ook zeker eens naar onze witgouden armbanden met diamant. Deze 14 karaat witgouden armbanden vind je in verschillende prijsklassen, maar zijn allemaal fijn van structuur. Zo zijn er smalle bangle armbandjes met 80 diamanten, single cut geslepen. Deze armbandjes zijn perfect om met elkaar te combineren! Wanneer je voor een duurder diamanten armband van witgoud gaat, houd dan de stijl sober zodat de armband bij al je andere armbanden past.

Heb jij jouw persoonlijke witgouden juweel met diamant favoriet al gespot?