30% korting op alle zilveren & stalen juwelen* Shop nu!

Naast gouden en zilveren juwelen zijn er bij Lucardi heel wat juwelen verkrijgbaar in een ander prachtig materiaal: staal! Staal heeft een mooie zilvergrijze kleur en is ook nog eens scherp van prijs. Bovendien verkleurt staal niet waardoor het lang mooi blijft. Genoeg redenen om ons gamma stalen juwelen eens te bekijken, nietwaar? Ontdek het snel in deze blog!

Bij Lucardi vind je verschillende stijlen, soorten en maten stalen juwelen. Zo heb je stoere, grove juwelen met schakels, maar ook sierlijke en fijne stalen juwelen. Keuze te over dus, een stalen juweel mag niet ontbreken in jouw juwelencollectie.

Stalen juwelen voor dames

Voor dames is er volop keuze in stalen juwelen. De nieuwe stalen armbandjes van Endless zijn zeker eens het bekijken waard. De Endless collectie bestaat uit mooie minimalistische stalen armbandjes waarvan sommige afgewerkt zijn met kristal. De stalen armbandjes zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Leuk om te combineren en passend bij elke outfit!

Stoer staal voor heren

Horloges, armbanden, kettingen, ringen… Ook voor heren vind je heel wat stalen juwelen bij Lucardi! Vaak zijn dit juwelen met een stoere uitstraling, en zelfs verkrijgbaar in zwart. Ben je op zoek naar een tof geschenkjes de papa, broer, peter of vriend? Dan zijn de stalen heren geschenksets perfect als cadeau. Leuk om te geven en om te krijgen!

Staal voor kinderen

Er zijn natuurlijk ook stalen juwelen voor kindjes te vinden op onze webshop! Bekijk eens de stalen kinderoorbellen uit onze collectie. Hier heb je keuze uit verschillende oorbelletjes in verschillende stijlen: ga jij voor Disney of K3 oorbellen, of toch oorbellen afgewerkt met kristal of zirkonia steentjes?

En, ben jij al fan van stalen juwelen? Bij Lucardi vind je een zeer uitgebreide collectie voor zowel dames, heren als kinderen. Bekijk hier alle stalen juwelen!


Een moment geduld, alsjeblieft!

loading..