Bestel alle zilveren juwelen met de actie 2+1 gratis. Bekijk alles

Lange tijd had duurzaamheid een geitenwollensokken imago, maar die tijd is voorbij! We zijn steeds meer bezig met gezond leven en duurzaamheid. Groen is dan ook hét woord van deze lifestyle. Eerlijk eten, maar ook eerlijke kleding is hip en happening.

Ook bij sieraden speelt duurzaamheid een belangrijke rol, daarom hebben wij een nieuwe collectie ‘responsible gold’ geïntroduceerd.

De sieraden uit onze Responsible Gold collectie worden gemaakt van eerlijk goud. De collectie wordt ‘eerlijk’ genoemd omdat het gecertificeerd is door de Responsible Jewellery Council. Deze organisatie streeft naar een eerlijke handel, mensenrechten, goede werkomstandigheden en een goede prijs voor de arbeiders. De Responsible Jewellery Counil eist dat er bij de goudwinning rekening wordt gehouden met het milieu en dat er geen schending van mensenrechten plaats vindt. Ook mag het goud niet afkomstig zijn uit conflictgebieden.

De collectie met responsible gold sieraden bestaat uit trendy minimalistische kettinkjes, stijlvolle armbandjes en musthave oorbellen. Kies voor een bicolor sieraad of voor een sprankelend sieraad met zirkonia. Je shopt de duurzame gouden sieraden hier vanaf €119,99.

Dat shopt wel even extra lekker toch? Jij bent weer helemaal glamorous en weet zeker dat jouw touch of gold op een eerlijke manier tot stand is gekomen.


Een momentje, we updaten jouw winkelmand!

loading..