Op vakantie draag jij natuurlijk net als wij ook graag je sieraden en horloges om je outfit helemaal af te maken. Maar hoe neem je ze eigenlijk op een handige manier mee? We hebben voor jou de handigste budgetproof tips op een rijtje gezet!

 

Je kettinkjes of armbandje handig me


Niets is zo irritant als je kettinkje of armbandje uit de knoop halen, is dit toch gebeurd lees dan deze blog. Wil je het voorkomen? Dan hebben we voor jou een superhandige tip!

Je hebt namelijk alleen maar een rietje nodig. Haal het sieraad door het rietje heen en maak hem weer vast bij de sluiting. Zo kan hij niet in de knoop raken. Knip eventueel het rietje wat korter als hij te lang is en niet past.

Hou je oorbellen netjes bij elkaar

Ben jij ook altijd de helft van je oorbelletjes kwijt doordat ze los door je reistas zwerven? Vanaf nu is dat geschiedenis, want die losse knoopjes die in de la liggen komen eindelijk van pas! Steek een paar oorstekers door de gaatjes van het knoopjes en doe het sluitinkje er weer op. Zo blijft een paar oorbellen altijd netjes bij elkaar.
Je horloges mee op reis

Wil je jouw horloges ook op een handige manier meenemen waarbij je ook meteen ruimte bepaart? Rol een washandje op en doe daar dan je horloges om heen. Simple as that! En nog een tip, als je losse ringen hebt kun je deze in het washandje doen voordat je hem oprolt en je horloges gebruikt om ze er in te houden.
Je ringen veilig mee

Wist je dat je pillendoosjes ook heel handig kunt gebruiken om je ringen veilig in op de bergen? Je kunt er ook je andere kleinere sieraden in doen. Ze blijven netjes in de vakjes zitten, dus je hoeft niet meer te gaan graven in je koffer om te kijken waar ze nu gebleven zijn!
Huishoudfolie als trucje

Ook al hebben we allemaal wel eens ruzie met huishoudfolie, het kan ook goed van pas komen! Wist je dat dit ook een trucje is om je sieraden in op te bergen zonder dat het kwijtraakt of in de knoop gaat?
Scheur 2 stukken huishoudfolie af. Leg op het eerste deel netjes je sieraden en leg er vervolgens deel 2 overheen en druk deze goed aan. Rol nu op en je hebt een klein pakketje met alles bij elkaar.
Zo, nu weet je allerlei tips en tricks om jouw sieraden en horloges op een handige manier mee op reis te nemen. Geniet van je vakantie!


Een momentje, we updaten jouw winkelmand!

loading..