Op verlof gaan zonder juwelen? Da’s geen optie! Want uiteraard wil jij ook graag op vakantie je outfit compleet maken met juweeltjes en horloges. Maar hoe neem je je sieraden eigenlijk op een handige en veilige manier mee op reis? We hebben enkele tips voor je op een rijtje gezet!

Je armband of ketting meenemen op reis

Niets zo ambetant om je ketting of armbandje(s) uit de knoop te halen. Is dit toch gebeurd? Lees dan deze blog over jouw ketting uit de knoop halen.

Wil je het voorkomen? Dan hebben we ook een superhandige tip voor jou! En je hebt er enkel een rietje voor nodig. Haal je ketting of armband doorheen het rietje heen en maak hem weer vast bij de sluiting. Zo kan hij niet in de knoop geraken. Knip eventueel het rietje wat korter als de ketting of armband er niet direct in past.

Kettingen opbergen om mee te nemen op vakantie

Je oorbellen netjes bij elkaar opbergen

Ben jij ook altijd de helft van je oorbelletjes kwijt doordat ze los in je toiletzak of reistas rondzwerven? Vanaf nu is dat geschiedenis, want we hebben een super handige tip hoe je oorbellen netjes en bij elkaar kan opbergen. Zoek een paar losse broeksknopen bij elkaar en steek de oorbellen door de gaatjes om ze vervolgens te sluiten. Zo blijft een paar oorbellen altijd netjes opgeborgen en raak je geen stuks meer kwijt als je op reis gaat!

Oorbellen opbergen om mee te nemen op reis

Je horloges mee op reis

Wil je jouw horloge(s) ook op een handige en veilige manier meenemen waarbij je ook meteen ruimte bespaart? Rol een washandje op en doe je horloges er om heen. Simple as that! En nog een tip: als je losse ringen hebt, kan je deze in het washandje doen voordat je het oprolt. Zo dient het washandje meteen als een klein juwelenzakje.

Horloges meenemen op reis

Je ringen veilig mee

Naast de tip van het washandje kan je ringen ook veilig opbergen en meenemen in een pillendoosje! Ook andere kleinere juweeltjes kan je hierin opbergen om ze veilig mee op vakantie te nemen. De juweeltjes blijven netjes in de vakjes zitten, dus je hoeft niet meer te gaan zoeken in je valies, beautycase of toiletzak naar kwijtgespeelde juwelen.

Oorbellen opbergen

Vershoudfolie als tip!

Wist je dat vershoudfolie ook goed te gebruiken is om juwelen in op te bergen zonder dat het kwijt geraakt of in de knoop gaat? Scheur 2 stukken vershoudfolie af. Leg op het eerste deel netjes je juwelen, plaats vervolgens het tweede stuk vershoudfolie er overheen en druk deze goed aan. Rol nu op en je hebt een klein pakketje met een juwelensetje voor op verlof!

Sieraden opbergen voor op reis in huishoudfolie

Zo, nu ben je op de hoogte van enkele tips en tricks om jouw juwelen en horloges op een handige en veilige manier te kunnen opbergen en meenemen op reis. Wil je meer tips over hoe je thuis het best juwelen bewaart en opbergt? In deze blog vertellen we meer over het opbergen van jouw juwelen!

Op vakantie draag jij natuurlijk ook graag je juwelen en horloges om je outfit helemaal af te maken. Maar hoe neem je ze eigenlijk op een handige manier mee? We hebben voor jou de handigste budgetproof tips op een rijtje gezet!

Je armband of ketting opbergen

Niets is zo irritant als je kettinkje of armbandje uit de knoop halen, is dit toch gebeurd lees dan deze blog over jouw ketting uit de knoop halen. Wil je het voorkomen? Dan hebben we voor jou een superhandige tip!

Je hebt namelijk alleen maar een rietje nodig om vervelende knopen te voorkomen. Haal het juweel door het rietje heen en maak hem weer vast bij de sluiting. Zo kan hij niet in de knoop raken. Knip eventueel het rietje wat korter als de ketting of armband er anders niet past.

Kettingen opbergen om mee te nemen op vakantie

Je oorbellen netjes bij elkaar opbergen

Ben jij ook altijd de helft van je oorbelletjes kwijt doordat ze los door je reistas zwerven? Vanaf nu is dat geschiedenis, want we hebben een super handige tip hoe je je oorbellen kan opbergen zodat ze netjes bij elkaar blijven. Zoek een paar losse knopen bij elkaar en steek de oorbellen door de gaatjes van het knoopje en doe het sluitinkje er weer op. Zo blijft een paar oorbellen altijd opgeborgen en raak je geen enkele stuks meer kwijt als je op reis gaat.

Oorbellen opbergen om mee te nemen op reisJe horloges mee op reis

Wil je jouw horloges ook op een handige manier meenemen waarbij je ook meteen ruimte bespaart? Rol een washandje op en doe daar dan je horloges om heen. Simple as that! En nog een tip, als je losse ringen hebt kun je deze in het washandje doen voordat je hem oprolt en je horloges gebruikt om ze er in te houden, zo dient het washandje meteen als een sieraden tasje.

Horloges meenemen op reisJe ringen veilig mee

Als je je ringen niet in een washandje opbergt heb je altijd nog een andere optie om je ringen netjes mee op reis te nemen, namelijk in een pillendoosje! Je kunt er ook je andere kleinere juwelen in doen die je mee op vakantie neemt. Ze blijven netjes in de vakjes zitten, dus je hoeft niet meer te gaan graven in je koffer om te kijken waar ze nu gebleven zijn!
Oorbellen opbergen

Huishoudfolie als trucje

Ook al hebben we allemaal wel eens ruzie met huishoudfolie, het kan ook goed van pas komen! Wist je dat dit ook een trucje is om je juwelen in op te bergen zonder dat het kwijtraakt of in de knoop gaat?
Scheur 2 stukken huishoudfolie af. Leg op het eerste deel netjes je juwelen en leg er vervolgens deel 2 overheen en druk deze goed aan. Rol nu op en je hebt een klein pakketje met alles bij elkaar.
Sieraden opbergen voor op reis in huishoudfolieZo, nu weet je allerlei tips en tricks om jouw juwelen en horloges op een handige manier mee op reis te nemen. Wil je ook na je vakantie je juwelen netjes opbergen? In deze blog vertellen we meer over het opbergen van jouw juwelen!


Een moment geduld, alsjeblieft!

loading..