Op vakantie draag jij natuurlijk ook graag je juwelen en horloges om je outfit helemaal af te maken. Maar hoe neem je ze eigenlijk op een handige manier mee? We hebben voor jou de handigste budgetproof tips op een rijtje gezet!

 

Je armband of ketting opbergen

Niets is zo irritant als je kettinkje of armbandje uit de knoop halen, is dit toch gebeurd lees dan deze blog over jouw ketting uit de knoop halen. Wil je het voorkomen? Dan hebben we voor jou een superhandige tip!

Je hebt namelijk alleen maar een rietje nodig om vervelende knopen te voorkomen. Haal het juweel door het rietje heen en maak hem weer vast bij de sluiting. Zo kan hij niet in de knoop raken. Knip eventueel het rietje wat korter als de ketting of armband er anders niet past.
Kettingen opbergen om mee te nemen op vakantieJe oorbellen netjes bij elkaar opbergen

Ben jij ook altijd de helft van je oorbelletjes kwijt doordat ze los door je reistas zwerven? Vanaf nu is dat geschiedenis, want we hebben een super handige tip hoe je je oorbellen kan opbergen zodat ze netjes bij elkaar blijven. Zoek een paar losse knopen bij elkaar en steek de oorbellen door de gaatjes van het knoopje en doe het sluitinkje er weer op. Zo blijft een paar oorbellen altijd opgeborgen en raak je geen enkele stuks meer kwijt als je op reis gaat.
Oorbellen opbergen om mee te nemen op reisJe horloges mee op reis

Wil je jouw horloges ook op een handige manier meenemen waarbij je ook meteen ruimte bespaart? Rol een washandje op en doe daar dan je horloges om heen. Simple as that! En nog een tip, als je losse ringen hebt kun je deze in het washandje doen voordat je hem oprolt en je horloges gebruikt om ze er in te houden, zo dient het washandje meteen als een juwelen tasje.
Horloges meenemen op reisJe ringen veilig mee

Als je je ringen niet in een washandje opbergt heb je altijd nog een andere optie om je ringen netjes mee op reis te nemen, namelijk in een pillendoosje! Je kunt er ook je andere kleinere juwelen in doen die je mee op vakantie neemt. Ze blijven netjes in de vakjes zitten, dus je hoeft niet meer te gaan graven in je koffer om te kijken waar ze nu gebleven zijn!
Oorbellen opbergenHuishoudfolie als trucje

Ook al hebben we allemaal wel eens ruzie met huishoudfolie, het kan ook goed van pas komen! Wist je dat dit ook een trucje is om je juwelen in op te bergen zonder dat het kwijtraakt of in de knoop gaat?
Scheur 2 stukken huishoudfolie af. Leg op het eerste deel netjes je juwelen en leg er vervolgens deel 2 overheen en druk deze goed aan. Rol nu op en je hebt een klein pakketje met alles bij elkaar.
Sieraden opbergen voor op reis in huishoudfolieZo, nu weet je allerlei tips en tricks om jouw juwelen en horloges op een handige manier mee op reis te nemen. Wil je ook na je vakantie je juwelen netjes opbergen? In deze blog vertellen we meer over het opbergen van jouw juwelen!


Een momentje, we updaten jouw winkelmand!

loading..