30% korting op alle 9 karaat, zilveren & stalen juwelen* Shop nu!

Een van de nieuwste trends: slotjes hangers! Je hebt ze in verschillende vormen en varianten: groot, subtiel, aan een ketting, of zelfs als oorbellen. In deze blog lees je meer over kettingen met een klein slotje als hanger.

Een slotje wordt al lange tijd gezien als een symbolische bezegeling van eeuwige liefde. Denk maar eens aan de liefdesslotjes die aan bruggen of andere plekken hangen in grote wereldsteden als Parijs, Praag en Rome. Vaak staan op deze liefdesslotjes namen, een datum of initialen geschreven. Een bijzonder gevoel, om de eeuwige liefde te bezegelen met een slotje. Deze oude traditie heeft nu ook een trend met zich meegebracht: kettingen met slotjes hangers. Draag de eeuwige liefde voor altijd om je hals en dicht bij je hart. Niet enkel hip, maar ook nog eens super romantisch!

Stalen goldplated ketting met slotje Stalen ketting met slotje Goldplated ketting met slotje en sleutel Ketting met slotje en sleutel

Maak de hartjes hangers nog persoonlijker met een gravure erop, net zoals de liefdesslotjes die aan de Pont des Arts in Parijs hangen! Voor slechts €9,99 kan je bij Lucardi de letters erin laten graveren die jij graag op je slotje wilt. En wist je dat je er zelfs een hartje erop kan laten graveren!? Super romantisch, nietwaar?

Oorbellen met slotjes

Maak je outfit compleet met bijpassende oorbellen met slotjes eraan. Met deze oorbellen zet je echt een statement neer. Ook vind je in dit gamma oorbellen met niet alleen een slotje, maar ook een sleuteltje eraan. Bekijk snel in onze webshop alle oorbellen met slotjes.

Goldplated oorbellen met slotje Oorbellen met slotje en sleutel

Mix & Match

We hebben naast oorbellen ook nog onze Mix & Match collectie. Hierin hebben we ook verschillende slotjes, die je naar hartenlust kan combineren. Hang jouw gekozen slotje aan een armband, ketting of oorbel. Je kan er zelfs nog meer hangertjes bij hangen, zoals een sleuteltje of een letter hanger. En alsof dat al niet persoonlijk genoeg is, kan je sommige hangers ook nog eens laten graveren!

Goldplated slotje  Zilveren slotje

Bekijk alle juwelen met slotjes online in onze webshop, of het nu voor jezelf is, of voor iemand die je dierbaar is. Juwelen met slotjes staan symbool voor eeuwige liefde. Een supermooi gebaar en perfect als geschenk dus!


Een moment geduld, alsjeblieft!

loading..