20% extra winkelwagenkorting op alles* Bekijk alles!

In deze blog ontdek je alles over anxiety ringen en geven we je inspiratie mee voor als je op zoek bent naar een ring met een anti-stress functie.

Wat is een anxiety ring?

Een fidget ring, anti-stress ring of anxiety ring, met al deze termen wordt hetzelfde bedoeld: een ring met een beweegbaar element. Vaak hebben de ringen bolletjes die je kan draaien om de ring of heeft de ring bijvoorbeeld een bloemetje of ander figuurtje dat kan rondgedraaid worden. Er zijn ook ringen zonder versiering, die uit 2 verschillende ‘banen’ bestaat waarbij de binnenste baan bewogen kan worden.

Er zijn veel verschillende soorten anxiety ringen. Wat al deze ringen hetzelfde hebben is dat het een ‘normale’ ring lijkt. Hierdoor zie je niet direct dat de ring een anti-stress functie heeft. Een bijzondere ring dus, die naast praktisch ook echt mooi is! 

Wat doet een anxiety ring

Hoewel het heel normaal is dat zenuwen of angst zich op een bepaalde manier uiten kan het soms ook wel vervelend zijn. Misschien wil je niet nerveus overkomen tijdens een job interview of ander belangrijk gesprek. Of wil je misschien van bepaalde gewoontes vanaf geraken, zoals nagelbijten? Om dit soort gedragingen en gewoontes onder controle te krijgen, kan het dragen van een anxiety ring de oplossing zijn!

Werkt een anxiety ring echt?

Hoewel er nog geen wetenschappelijke bewijzen zijn dat een anxiety ring helpt bij angst en stress, zijn er wel veel mensen die merken dat de symptomen ervan verminderen wanneer ze een anxiety ring dragen. Zo is aangetoond dat deze ringen niet zozeer de oorzaak van de stress of angst aanpakken, maar wel dat de nerveuze handelingen zich op een andere manier uiten. Bijvoorbeeld door met een ring om je vinger te draaien in plaats van te nagelbijten. Hoewel het dragen van een anti-stress ring er niet voor gaat zorgen dat je minder stress of angst hebt, kan het in sommige gevallen wel helpen om de symptomen te verlichten.

Om welke vinger draag je een anxiety ring?

Je kan een anti-stress ring om eender welke vinger dragen, de keuze is aan jou! Het belangrijkste is dat de ring goed zit en dat je gemakkelijk aan de beweegbare elementen kan geraken. Dit maakt het eenvoudig om met een anxiety ring te spelen waarvoor deze bedoeld is.

Anxiety ringen bij Lucardi

Denk je dat een anxiety ring wel wat voor jou gaat zijn? Bij Lucardi kan je terecht voor verschillende soorten anti-stress ringen. De ringen zijn gemaakt van staal en zijn verkrijgbaar voor zowel mannen als vrouwen. Je kan kiezen voor een stoer, zwart model maar ook voor een zilverkleurige ring met een steentje. Benieuwd? Je kan hier onder alle anxiety ringen van Lucardi teugvinden.


Een moment geduld, alsjeblieft!

loading..