Alles over gaatjes schieten

Of het nu de allereerste oorbellen van je kindje gaan zijn, jouw eigen eerste gaatjes of dat je kiest voor een extra oorgaatje, het is toch altijd weer wat spannend moment om gaatjes te laten schieten in je oren. Maar bovenal plezant!

Daarom geven we hier een woordje uitleg hoe het gaatjes schieten in zijn werk gaat bij Lucardi!

Hoe werkt het gaatjes schieten?

Bij Lucardi wordt gewerkt met het Inverness Systeem, een soepel en stil systeem waarbij in één vloeiende beweging het gaatje veilig en hygiënisch wordt geprikt. Gaatjes laten schieten met het Inverness Systeem heeft 2 grote voordelen ten opzichte van andere systemen:

1. De oorbellen van Inverness zijn steriel verpakt in cassettes en de schietoorbellen worden direct vanuit de cassettes in het oor gezet. Op deze manier is de kans op infectie en besmetting nihil. De oorbellen worden namelijk pas blootgesteld als ze veilig in het oor zitten.

2. De veiligheidssluiting zorgt voor een optimaal genezingsproces door de punt van de oorbel af te schermen en door te voorkomen dat de sluiting te strak gaat zitten. Hierdoor is een goede luchtstroom mogelijk en kan de oorbel niet vastgroeien tijdens het genezingsproces.


 

Een moment geduld, alsjeblieft!

loading..