Alles over gaatjes schieten


Of het nu de allereerste oorbellen van je kindje zijn, jouw eigen eerste gaatjes of dat je al meerdere gaatjes hebt. Het is altijd een leuk en misschien een beetje een spannend moment.

Lees hier meer over gaatjes schieten!

Hoe werkt het gaatjes schieten?

Bij Lucardi wordt gewerkt met het Inverness Systeem. Dit systeem is erg soepel en stil. In één vloeiende beweging wordt het gaatje geprikt en door de veiligheidssluiting vastgezet. Gaatjes laten schieten met het Inverness systeem heeft twee grote voordelen ten opzichte van andere systemen:

1. De oorbellen van Inverness zijn steriel verpakt in cassettes en de schietoorbellen worden direct vanuit de cassettes in het oor gezet. Op deze manier is de kans op infectie en besmetting nihil. De oorbellen worden namelijk pas blootgesteld als ze veilig in het oor zitten.

2. De veiligheidssluiting zorgt voor een optimaal genezingsproces door de punt van de oorbel af te schermen en door te voorkomen dat de sluiting te strak kan zitten. Hierdoor is een goede luchtstroom mogelijk en kan de oorbel niet vastgroeien tijdens het genezingsproces.


 

Een momentje, we updaten jouw winkelmand!

loading..