Gouden schakelarmbanden

9 producten
2
Huidige pagina Ga naar pagina

Schakelarmbanden zijn er voor iedereen! Of je nu een man, vrouw, jongen of meisje bent, het past bij iedere look. Ze kunnen in stijlen verschillen. Een stoere zware schakel kan een hele krachtige en robuuste uitstraling geven, terwijl een fijne gourmetschakel juist een subtiele en klassiekere touch heeft.

Het is tijd voor de mooiste gouden schakelarmbanden!

De gouden schakelarmbanden op Lucardi.nl  kunnen verschillen in kleur. De meeste zijn geelgoud, maar ze kunnen ook twee kleuren hebben (bicolor genaamd) bijvoorbeeld een combinatie met witgoud en rosé. Er zijn ook schakelarmbanden die helemaal roséplated zijn.

Voor kinderen zijn er ook gouden schakelarmbanden te krijgen. Hierbij is er gebruik gemaakt van steentjes van bloedkoraal. De schakelarmbanden zijn leuk voor jong en oud, dus kijk rond op onze website wacht niet langer met bestellen!

Bestel nu je gouden schakelarmband online bij Lucardi!

Heb je een schakelarmband op het oog en ben je enthousiast geworden? Bestellen gaat bij Lucardi heel gemakkelijk. Betalen kan op verschillende manieren, zoals Mister Cash, VISA, MasterCard, Afterpay, Paypal. Retourneren of ruilen kan in al onze winkels. Mocht het een cadeautje zij dan kun je gebruik maken van onze inpakservice én we kunnen het voor je op het adres van het feestvarken laten bezorgen! Wacht niet langer, want de gouden schakelarmband is maar een paar klikjes bij je weg!