Geboortesteen kettingen

15 producten

Sorteer op:

Actieve filters

Wis alle filters
Geboortesteen kettingen

Een ketting met geboortesteen: een prachtig persoonlijk juweel. Op deze pagina vind je onze collectie van colliers met een geboortesteen. Zo vind je kettingen met een subtiele steen, of in de vorm van een hartje met de mogelijkheid om een naam te graveren.

Geboortesteen ketting als cadeau

Een ketting met geboortesteen is natuurlijk perfect als geschenkje. Zo kan je dit geven aan je mama, vriendin of dochter, maar wat dacht je van iemand die pas mama geworden is? Geef haar een sieraad met de steen van de geboortemaand van haar pasgeboren kindje. Zo mooi en speciaal als cadeau!

Wat is mijn geboortesteen?

Een geboortesteen is een steen die een connectie heeft met jouw geboortemaand. Zo vind je bij Lucardi in de collectie van juwelen met een geboortesteen, 12 verschillende soorten geboortestenen. Dan is natuurlijk de vraag: welke is mijn geboortesteen? Je vindt bij elk product van deze Birthstones collectie een uitgebreide uitleg van elke geboortesteen.

Juwelen en horloges online bestellen

✓ Op werkdagen voor 19.00 besteld morgen in huis! ✓ Gratis levering vanaf €49,99 ✓ Gemakkelijk terugsturen ✓ Niet goed, geld terug ✓ BE commercecertificaat