Jouw sieraad een persoonlijke touch geven waardoor het sieraad uniek is en speciaal voor jou, wie wil het nou niet? Naast het graveren, naamkettingen of die hele belangrijke datum, zijn er ook andere mogelijkheden. Bij Lucardi kan je nu namelijk ook een vingerafdruk op jouw sieraad laten graveren!


Met een sieraad met vingerafdruk heb je altijd die ene speciale persoon bij je. Verschillende kettingen, ringen en armbanden zijn speciaal ontworpen voor het graveren van vingerafdrukken. Ook is het mogelijk om een vingerafdruk samen te laten graveren. Zo kan je bijvoorbeeld een naam én een datum te laten graveren op verschillende hangers en ringen! De sieraden zijn beschikbaar in verschillende vormen, zoals een hanger of ring in de vorm van een hart, ovaal of rechthoek. De artikelen zijn verkrijgbaar in 14 karaat goud, zilver en goldplated. Hieronder zie je een van de zilveren ringen in een hexagon vorm, waarbij de vingerafdruk mooi op de ring is afgewerkt in het zwart. De zilveren ring heeft ook een rhodiumlaagje, waardoor het sieraad langer mooi blijft!

Kan je nou niet kiezen wiens vingerafdruk je altijd bij je wil dragen? No worries! Een armband met je beste vriendin, een ketting met de afdruk van je moeder en een ring met de vingerafdruk van je zus. Het is allemaal mogelijk!

Hoe werkt het?

Het is heel simpel! Heb je jouw perfecte sieraad gevonden? Kies dan op ‘nieuwe gravure’ onder het artikel, de prijs van de gravure zit al bij het artikel inbegrepen, hier komen dus geen kosten bovenop. Nadat je hierop klikt kan je een foto toevoegen van de vingerafdruk die je op het sieraad wilt hebben. Klik vervolgens op toevoegen. Nu hoef je alleen het sieraad nog maar te bestellen, that’s it!

De foto wordt bij ons omgezet tot een zwart grijs bestand zodat de lijnen kunnen worden gegraveerd in het sieraad. Dit kan iets langer duren, omdat het speciaal voor jou wordt gemaakt. Houd hier dus rekening mee als je dit bijvoorbeeld een cadeau wilt geven!

Een origineel cadeau voor jouw special someone

Wil je een bijzonder cadeau geven aan jouw Valentijn, moeder, zus, dochter of vriendin? Een vingerafdruksieraad is het perfecte cadeau! Of laat elkaars vingerafdruk graveren op het sieraad van jou en van iemand anders, zodat jullie altijd bij elkaar zijn ❤.

Doordat het graveren van een vingerafdruk een speciale bestelling is, is de levertijd 2-3 weken. Je moet even wachten, maar dit is het helemaal waard! De ring, ketting of armband wordt speciaal voor jou gemaakt, waardoor het niet mogelijk is om deze te ruilen. Wil je iets bestellen voor Valentijn? Dan is dit jouw kans!

Wacht niet langer en bekijk welk vingerafdruksieraad het beste bij jou past! Bekijk de hele collectie nu hier!


Een momentje, we updaten jouw winkelmand!

loading..