2+1 gratis op alles*. Combineren is mogelijk. Shop nu!

Een earparty is niet meer weg te denken uit het huidige modebeeld. De earparty is eigenlijk een combinatie van verschillende oorbellen in jouw oor of oren. Tegenwoordig kan je ook heel goed één oor versieren met meerdere oorbellen, piercings en earcuffs, en de andere niet. Aan jou de keuze! Ben je echter op zoek naar extra tips en inspiratie voor een mooie earparty? Dan ben je hier op het juiste webadres. Lees snel verder!

  • Kies jouw oorbellen, piercings, earcuffs, suspenders

De eerste vraag die wellicht bij je opkomt, is: wat kan ik allemaal dragen in mijn oren? Er zijn heel veel mogelijkheden, zo kan je gaan voor ‘gewone’ oorbellen of oorbellen voor een helix piercing of een tweede (of derde!) gaatje? Maar ook als je geen piercing of meerdere oorgaatjes hebt, zijn er tal van leuke opties, zoals een suspender oorbel of een earcuff. Hieronder vind je alvast wat tips en inspiratie!

Suspender oorbellen

 suspender lucardi earparty

Earcuffs

earcuff earparty lucardi earcuff bali lucardi

  • Earparty goud: combineer met kleur

Wanneer je er aan uit bent welke soort oorjuwelen je gaat gebruiken voor jouw earparty, kan je gaan kijken naar de kleur en het materiaal. Je hebt misschien al wel een voorkeur voor goud of zilver, ook voor een earparty geldt dat het qua styling het makkelijkst om te gaan voor één kleur of hetzelfde materiaal. Dit creëert rust en eenheid in jouw earparty! Laat je hieronder inspireren door onze earparty met vergulde oorjuwelen. Benieuwd naar een product op de foto? Klik erop en je wordt direct doorgestuurd naar onze webshop.

Earparty - goud

earparty goud lucardi earcuff earcuff goudkleurig

Earparty - goud

earparty goud lucardi oorbellen earparty

  • Earparty zilver: combineer met materiaal

Naast een gouden of goudkleurige earparty kan je ook kiezen voor één soort materiaal, zoals zilver. Een earparty in zilver geeft weer een totaal andere uitstraling, wat bijvoorbeeld leuk is bij een wat rustigere outfit, of juist met sprankelende steentjes tijdens de feestdagen. Het makkelijke van zilver is dat je het erg makkelijk kan combineren. Bij zilver kan je dan ook gaan voor een subtiele, minimalistische toets, met slechts een paar oorknopjes en een kleine oorpiercing. 

earparty zilver lucardi geboortesteen earparty zilver

earparty zilver lucardi oorbellen lucardi earparty

  • Maak jouw earparty uniek!

Ben jij ook groot fan van een uniek, gepersonaliseerd juweel? Bijvoorbeeld een naamketting, een armband met letter of oorhangers met gravure? Dan kan je ook kiezen voor een gepersonaliseerde earparty! En dat hoeft helemaal niet ingewikkeld te zijn of lang te duren. Zo is de levertijd van een oorbel met gravure slechts 1 tot 2 werkdagen, en kost dit slechts €9,99 bij Lucardi. Daarnaast zijn er in onze webshop ook leuke hangers met letters of cijfers verkrijgbaar en kan je zelf een mooie combinatie maken of jouw earparty laten matchen met andere juwelen. Met onze Mix & Match collectie stel je zelf jouw favoriete juwelenset samen! 

Oorbellen met gravure

earparty gravure gravure earparty lucardi oorbellen

Kan je niet wachten om jouw earparty te gaan samenstellen? Wij zijn benieuwd naar jouw earparty! Tag ons op Instagram met #lucardilife als je een mooie combinatie hebt gemaakt met jouw Lucardi juwelen. Nood aan nog meer inspiratie? Bekijk dan onze webshop en snuister rond in onze collecties oorbellen, piercings, earcuffs en suspenders!


Een moment geduld, alsjeblieft!

loading..