30% korting op alle 9 karaat juwelen* Shop nu!

Juwelen hoeven niet enkel een mooi accessoire te zijn om je outfit mee te vervolledigen. Soms hebben juwelen ook een praktische functie. Denk aan een smartwatch met al zijn functionaliteiten of een dogtag met persoonlijke informatie die militairen bij zich dragen. Ook zie je steeds vaker modeaccessoires voor kindjes met een praktische functie, bijvoorbeeld een hangertje voor een ketting of armbandje met contactgegevens van de ouders erop of met medische info erop… Maak kennis met SOS juwelen!

SOS juwelen

Met behulp van een gravure kan je een juweel extra persoonlijk maken, maar ook om belangrijke informatie bij je te dragen. Dit kan uitkomst bieden voor een ouder persoon die slecht ter been is of misschien wel voor kleine kapoentjes die alle kanten op lopen aan de zee. In dat geval kan je kiezen voor een SOS juweel waarop je bijvoorbeeld je telefoonnummer laat graveren. Handig voor als je je kindje even uit het oog verloren hebt.

SOS armband voor jouw kind

De SOS bandjes zijn steeds populairder geworden voor kinderen. Hoewel GPS horloges vergelijkbaar zijn, wil niet iedereen zijn of haar kindje een duur GPS horloge meegeven met de kans dat deze stuk gaat tijdens het buitenspelen of zwemmen. Dan is een SOS armband de perfecte oplossing! Tegen een kleine meerprijs kan je bij Lucardi hierop een telefoonnummer laten graveren, zodat er altijd contact met je kan worden gezocht als dat nodig is.

SOS armband

Waar moet je rekening mee houden?

Wil jij een SOS sieraad bestellen? Let dan wel op het maximaal aantal tekens op bijvoorbeeld het hangertje van een ketting. Nog een tip: wil je een telefoonnummer op een juweel laten graveren, houd er dan rekening mee dat deze altijd met +32 begint. Dan kan het nummer ook in het buitenland gebeld worden. Je kan hier ook de internationale afkorting ICE bij zetten, dit staat voor: In Case of Emergency. Zo weten anderen in zowel het binnen- als buitenland dat ze dit nummer moeten bellen in geval van nood.

Je kan een SOS ketting ook voor medische redenen gebruiken. Denk aan een ernstige allergie, diabetes of een andere medische aandoening. Informatie hierover kan je op een juweel laten graveren, zodat in geval van nood omstanders de juiste informatie tot hun beschikking hebben.

Voor wie is een SOS juweel?

Een SOS armband of een SOS ketting is geschikt voor iedereen, ook zeker voor volwassenen. De extra informatie die je bij je draagt kan levens redden in geval van nood. Ga je bijvoorbeeld vaak in je eentje lopen, dan heb je meestal geen portemonnee bij je. Mocht je onwel worden dan kunnen omstanders door middel van het SOS juweel toch achterhalen wie je bent, of je een allergie hebt of contact opnemen met je ICE contactpersoon.


Een moment geduld, alsjeblieft!

loading..