Piercings zijn helemaal hot! Je ziet dan ook steeds meer mensen die niet meer alleen gaatjes in hun oren hebben maar ook andere piercings laten zetten. En we begrijpen dat best, waarom zou je je met zo veel leuke sieraden beperken tot alleen oorbellen! We hebben bij Lucardi dan ook ons assortiment uitgebreid en hebben nu naast oorbellen ook de leukste piercings voor jou!

Net zoals alles in de fashion wereld, zijn er onder de piercings bepaalde trends. Zo is het nu helemaal leuk om een ear party te maken met veel verschillende oorbelletjes, én soms zelfs leuke oor piercings! In het oor zijn de populairste plekken voor piercings toch wel de tragus en de helix. Op de plaatjes hieronder zie je de helix piercing boven in het oor met leuk ringetjes er doorheen. De tragus piercing is het stukje in het midden van het oor met een knopje er doorheen.

 

Maar naast de oren zijn er natuurlijk heel veel andere plekken waar je een leuke piercing kan laten zetten. Zo kan je bijvoorbeeld je neusvleugels laten piercen voor een subtiel glinstertje in je gezicht.

Of kies je juist voor een lichaamspiercing zoals door je navel. Deze zie je misschien iets minder vaak, maar zorgt in de zomer wel voor wat lekkere extra sparkle als je op het strand ligt!

Het nemen van een piercing is natuurlijk even wat anders dan het kopen van nieuw armbandje of een nieuwe ketting. Misschien vind je piercings wel leuk maar vind je het ook wel een beetje spannend om er eentje te laten zetten. In dat geval kan je kiezen voor een nep piercing! Zo kan je wel voor de leuke look van een piercing gaan maar dan zonder het piercen!

We piercen niet zelf bij Lucardi maar wanneer jouw piercing genezen is kan je natuurlijk wel jouw nieuwe glimmertjes bij ons uitzoeken! Je kan kiezen uit veel verschillende piercings voor in het oor, de neus en de navel! Wil je niet langer wachten om jouw ear party te starten? Je kan ook leuke nep piercings bij Lucardi shoppen en meteen dragen! 


Een moment geduld, alsjeblieft!

loading..