30% korting op alle 9 karaat, zilveren & stalen juwelen* Shop nu!

Binnenkort is het zover: jullie grote dag! Alle voorbereidingen zijn al getroffen en daar horen natuurlijk ook twee bijzondere trouwringen bij. Een trouwring staat op zichzelf al voor een prachtige verbintenis. Door een originele gravure hieraan toe te voegen, geef je je trouwring echter nog een extra, persoonlijke toets. Bij onze bestellingen zien we regelmatig originele gravures voorbij komen, deze hebben we voor je verzameld als inspiratie. Lees je mee?

Plaatsnaam

Steeds vaker zien we gravures met een plaatsnaam die een bijzondere plek of speciale betekenis hebben voor een koppel. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de plaats waar je ten huwelijk gevraagd bent, of de plek waar jullie elkaar voor het eerst ontmoet hebben. Je kan er voor kiezen om deze bijzondere locatie te benoemen als plaatsnaam in combinatie met de datum, maar wat wellicht nog specialer is: in de vorm van coördinaten van deze plaats!

Quotes

Een liedje dat op de achtergrond speelde toen jullie elkaar voor het eerst ontmoetten, dat ene zinnetje uit een prachtig gedicht dat jullie doet herinneren aan een moment met elkaar... Het zou zomaar inspiratie kunnen zijn voor een korte quote als gravure in een trouwring. En ook al zijn quotes erg persoonlijk, we geven je enkele quotes mee ter inspiratie:

  • To infinity
  • Let love sparkle
  • Carpe diem
  • It was always you
  • Faith, hope, love

Ook kun je er voor kiezen om in beide ringen een aanvullende tekst te graveren. Bijvoorbeeld:

  • You and me – Times infinity
  • Everyday for the – rest of our lives
  • One life – one love
  • Forever his – forever hers

Datum

Eigenlijk is een datum altijd goed, het zal je altijd herinneren aan de speciale dag. Maar naast het graveren van de trouwdatum zijn er nog zoveel meer opties voor het graveren van een datum. Wat dacht je bijvoorbeeld van de datum dat jullie elkaar ontmoet hebben? Of de datum dat je ten huwelijk gevraagd bent? Of misschien de geboortedatum van jullie kind(jes)? Dit zijn zeker speciale momenten geweest die je zou kunnen vastleggen in je trouwring. Ook kan je ervoor kiezen om een datum inclusief een mooi hartjessymbool te laten graveren. Of wat dacht je van 2 datums? Zo kan je zowel de datum van het aanzoek als de datum van jullie huwelijk met elkaar combineren:

01-02-2016 ♥ 01-02-2017

Wist je dat je bij Lucardi je trouwring ook online kan laten graveren? Na het toevoegen van de trouwringen aan het winkelmandje kan je ervoor kiezen om een gravure te laten plaatsen. Deze optie staat aangegeven bij de trouwringen op de productpagina. Hierbij kun je ook gelijk zien hoeveel tekens er in de ring passen voor de gravure. Ben je benieuwd naar hoe wij te werk gaan met het plaatsen van een gravure? Meer informatie lees je hierover op deze pagina.

Natuurlijk zijn er heel veel mogelijkheden, en is het lijstje van gravuremogelijkheden voor trouwringen eindeloos. Heb jij echter al gekozen welke gravure je gaat plaatsen? Bestel je trouwring dan snel online!


Een moment geduld, alsjeblieft!

loading..