Hebben jij en je mama of jij en je dochter een bijzondere band, en zouden jullie dit willen laten vastleggen in een mooi juweel? Dan is een mama-dochter juweel perfect voor jullie!

Onlangs hebben we bij Lucardi enkele mama-dochter kettingen toegevoegd aan ons assortiment. Deze 2-in-1 kettingen kunnen jullie allebei dragen zodat je altijd iets van de ander met je meedraagt. De mama-dochter collectie is gemaakt van het materiaal staal, met zilver of verguld goud als eindafwerking. Alle kettingen uit deze collectie hebben een speciaal verlengstukje, waardoor je ze kan aanpassen naar een gewenste lengte. Een mama-dochter ketting shop je bij Lucardi al vanaf €29,99.

Moeder dochter ketting

Er zijn meerdere modellen mama-dochter kettingen verkrijgbaar. Het eerste ontwerp bestaat uit twee kettingen met aan elke ketting een hartjes hanger. Het ene hartje is hier groter dan het andere hartje. Dit ontwerp is erg minimalistisch en kan gemakkelijk gecombineerd worden met andere kettingen. Het tweede ontwerp bestaat uit een ketting met een plaatje waar de vorm van een hartje in ontbreekt. Dit hartje zit vervolgens als hanger aan de andere ketting. Als laatste hebben we ook nog een setje met 2 discs. Welk ontwerp is jullie favoriet?

Mama-dochter ketting graveren

Extra leuk: de mama-dochter kettingsetjes kan je bij Lucardi ook laten graveren. Zo maak je het nog persoonlijker! Om dit juweel te laten graveren, betaal je bij Lucardi slechts €3,99. Om het linker juweel  te graveren, kies je voor “graveren linker zijkant”. Wil je juist het rechter juweel laten graveren? Dan kies je voor “graveren rechter zijkant”. Uiteraard kan je ook beide juwelen laten graveren, bijvoorbeeld met jullie initialen. Je kan bij deze kettingen kiezen tussen een sierlijk en handgeschreven lettertype. Wil je dit mama-dochter kettingsetje als cadeau geven? Houd er dan rekening mee dat het 2-3 werkdagen langer duurt voordat jouw gegraveerde juweel thuis geleverd wordt.

Moeder dochter ketting goudMoeder dochter ketting zilver

Speciaal voor je mama!

Ben je op zoek naar een bijzonder juweel voor mama? Naast de kettingen die je samen met je mama kan dragen, hebben we ook nog andere mama-dochter kettingen, bijvoorbeeld kettingen met hangertjes in de vorm van een mama met haar kinderen. Deze kettingen zijn gemaakt van zilver en zijn €34,99 per stuk. Tof als geschenk voor mama op Moederdag of haar verjaardag!

Moeder dochters ketting Moeder dochter zoon ketting


Een moment geduld, alsjeblieft!

loading..