2+1 gratis op alle zilveren & stalen juwelen* Shop nu!

Kan jij het je nog herinneren? Het moment dat je oorgaatjes kreeg? Vaak is dit een bijzonder moment dat je nog lang bij blijft. Om dit moment nu nog specialer te maken voor jouw kindje of petekindje, hebben we een speciale giftbox in onze collectie, de Mijn Eerste Oorbellen geschenkset!

Het schieten van de eerste oorgaatjes en het krijgen van het eerste paar echte oorbelletjes is voor veel kindjes een onvergetelijk moment. De Mijn Eerste oorbellen giftbox is dan ook perfect voor elk kindje dat dit moment gaat beleven bij Lucardi. Zowel in onze winkels als webshop vind je deze geschenkset, je kan zelf de waarde van de giftbox bepalen.

In de geschenkset vind je een giftcard die ingewisseld kan worden voor een paar schietoorbelletjes, welke al verkrijgbaar zijn vanaf €9,99. Maar enkel de giftcard maakt dit geschenk niet compleet! Zo zit er een flyer in met allerlei tips en informatie, zodat het kindje dat de geschenkset krijgt precies weet wat haar (of hem) te wachten staat. In de giftbox vind je daarnaast ook 3 paar oorbelletjes voor als de schietoorbelletjes eruit mogen. Op de meegeleverde aftelkalender kan een kindje elke dag aanvinken tot dit moment. Uiteraard zit alles in een feestelijke geschenkverpakking zodat het geven ervan nog specialer wordt!

Ben je op zoek naar een bijzonder cadeautje voor jouw kindje, kleinkind of petekindje? Denk dan eens aan een Mijn Eerste Oorbellen geschenkset. Je shopt de box online op Lucardi.be of in één van onze winkels

Piep! Wil je meer weten over hoe gaatjes schieten precies in zijn werk gaat, hoe je je oren verzorgt na het prikken of ervaringen lezen van andere kindjes die al gaatjes hebben laten schieten? Ga dan naar onze ‘Mijn Eerste Oorbellen informatiepagina’!


Een moment geduld, alsjeblieft!

loading..