Kettingen met hartjes zijn weer helemaal terug van weggeweest en daar zijn we bij Lucardi heel erg blij mee. Het is het perfecte juweel om te laten zien dat je om iemand geeft, en dus ideaal om je mama, beste vriendin, lief of meter mee te verrassen. Of je nu op zoek bent naar een eenvoudig, sober hartje als hanger, of een ketting met een meer uitgesproken stijl en aanwezige hartjeshanger, bij Lucardi vind je het allemaal! Zo vind je in onze winkels en webshop een ruime keuze in hartjes kettingen in zilver, 9 karaat goud, 14 karaat goud en verguld edelstaal. Welke is jouw favoriet?

Hartjes ketting

Personaliseren

Naast onze reguliere hartjeskettingen, hebben we ook kettingen met hartjes die je kan laten personaliseren. Zet de naam, initialen, een vingerafdruk of fotogravure van de persoon die belangrijk is voor jou op het hartje en draag hem/haar altijd dicht bij je hart! Of heb je misschien een datum die heel belangrijk voor je is? Ook dat is mogelijk! Bekijk hier al onze juwelen met hartjes die je kan laten personaliseren door middel van een gravure. Ook hebben we een paar hartjesjuwelen die je als setje kan kopen, zo heb je in geen tijd een matching juweel voor jou en je bestie, lief of mama!

Gepersonaliseerde hartjes ketting

Andere juwelen met hartjes

Ben je niet zozeer op zoek naar een ketting, maar een ander juweel met hartjes? Ook dat is mogelijk bij Lucardi. Naast kettingen met hartjes, hebben we ook armbanden, ringen en oorbellen met hartjes. Benieuwd wat ons gamma nog meer te bieden heeft? Bekijk hier al onze juwelen met een hartje erin verwerkt.

Set hartjes juwelen


Een moment geduld, alsjeblieft!

loading..