Laat jouw juweel of horloge gratis graveren met de kortingscode: Gratisgravure. Bekijk alles!

Kettingen met hartjes zijn weer helemaal terug van weggeweest en wij zijn daar blij mee! Het is het perfecte juweel om te laten zien dat je om iemand geeft. Dus ook het perfecte cadeau voor je beste vriendin, moeder of vriendin! Of je nou een simpel hartje wil, of een wat meer uitgesproken juweel. Het kan allemaal <3. Bij Lucardi hebben we een groot aanbod van hartjes kettingen in het zilver, goudkleurig, 9 karaat en 14 karaat goud.

Hartjes ketting

Personaliseren

Naast onze standaard hartjeskettingen, hebben we ook kettingen met hartjes die je kan personaliseren. Zet de naam van de persoon die belangrijk is voor jou op het hartje en draag hem/haar altijd bij je. Of heb je misschien een datum die heel belangrijk voor je is? Ook dit is mogelijk! Bekijk hier al onze juwelen met hartjes die je kan laten graveren. Ook hebben we een paar juwelen die je al setje koopt. Zo heb je een passend juweel samen met je beste vriendin of moeder!

Gepersonaliseerde hartjes ketting

Andere juwelen met hartjes

Wil je liever een ander juweel met hartjes? Dit kan natuurlijk ook! Naast kettingen met hartjes, hebben we ook armbanden, ringen en oorbellen met hartjes. Benieuwd wat we allemaal hebben? Bekijk hier al onze juwelen met een hart 

Set hartjes juwelen


Een momentje, we updaten jouw winkelmand!

loading..