30% korting op alle 9 karaat, zilveren & stalen juwelen* Shop nu!

Al een tijdje hot & happening in modeland, en bij Lucardi vind je er massa’s van: gepersonaliseerde juwelen! Bekijk nu al onze verschillende juwelen waarmee je jouw outfit een persoonlijke toets kan geven. 

Naamkettingen, armbanden met tekst, ringen met initialen: gepersonaliseerde juwelen zijn nog altijd megapopulair! Dit is een trend die je al een tijdje voorbij ziet komen, en komend modeseizoen blijven we deze trend nog altijd zien. Bij Lucardi vind je een zeer uitgebreid gamma aan juwelen die te personaliseren zijn. Al deze juwelen zijn verkrijgbaar in 2 materialen: zilver en staal. De juwelen zijn ook verkrijgbaar met een laagje rosé goud of goud (verguld).

Naast sobere kettingen, armbanden, ringen en oorbellen kan je ook kiezen voor gepersonaliseerde juwelen met een extra, opvallende toets. Zo vind je in de Lucardi collectie juweeltjes met een hartje, infinity tekens of een ronde vorm die je kan laten personaliseren. Ben jij stiekem fan van een beetje bling-bling? Ga dan voor een gepersonaliseerd juweeltje met een zirkonia steen! Dit maakt je outfit nog specialer.

Bij gepersonaliseerde juwelen hoef je natuurlijk niet altijd voor je eigen naam te kiezen, zo kan je bijvoorbeeld ook kiezen voor een datum (van je verloving, trouw, een geboorte) of kiezen voor de naam van een dierbare (je kindje of lief). Of wat dacht je van een juweel met enkel een letter erin verwerkt? Subtiel en toch persoonlijk!

Naast namen of woorden kan je natuurlijk ook gaan voor  gepersonaliseerde juwelen met een zinnetje of tekst. Draag een ketting met je favoriete woord of een armband met je lievelingstekst. Wist je dat je bij verschillende juwelen ook kan kiezen uit verschillende lettertypes? Met een sierlijk lettertype creëer je een romantische look, en met blokletters geef je jouw juweel juist een stoere toets. Je ziet, met gepersonaliseerde juwelen zijn de opties eindeloos… It’s all up to you!

Let wel op! Gepersonaliseerde juwelen hebben een langere levertijd dan een normale bestelling in onze webshop. Gravures hebben een levertijd van 2 tot 3 werkdagen en speciale bestellingen zoals een naamketting zelfs 2 tot 3 weken. Je moet misschien iets langer wachten dan je van ons gewoon bent, maar dit is het helemaal waard! Gepersonaliseerde juwelen worden speciaal voor jou op maat gemaakt en kunnen daarom niet geruild worden.


Een moment geduld, alsjeblieft!

loading..