Bij Lucardi vind je een steeds groter assortiment 9 karaat juwelen. Deze prachtige goudkleurige juwelen zijn scherp geprijsd en dus betaalbaar! Welk 9 karaat goud juweel is jouw favoriet? Draag jij het liefst 9 karaat oorbellen of ga je toch liever voor een 9 karaat halsketting? It’s your time to shine, dus jij bepaalt!

Wat is 9 karaat?

In Nederland en België mogen 9 karaat juwelen niet verkocht worden als goud, hoewel in veel andere landen zoals Duitsland en Engeland dit wel het geval is. Nu, puur goud heeft een waarde van 24 karaat. Dit puur goud wordt echter niet gebruikt in juwelen, daarvoor is het te zacht en gevoelig aan slijtage. Net daarom wordt er een legering gemaakt door toevoeging van andere metalen zoals koper, zilver of palladium waardoor het aantal karaat van het goud afneemt. Zo bevat een 14 karaat juweel 58,5% puur goud, dit wordt uitgedrukt in het keurmerk 585. In 9 karaat juwelen zit 37,5% puur goud, vandaar het keurmerk 375. De rest van het juweel bestaat uit andere metalen. Het ‘geelgoud’ van 9 karaat juwelen heeft een warmere kleur dan 14 karaat goud, dit komt doordat er meer koper wordt gebruikt in deze legering.

Of 9 karaat goud mooi blijft ondanks dat er geen puur goud in zit? Zij maar zeker! Doordat 9 karaat juwelen minder puur goud bevatten en gemengd zijn met hardere metalen, zijn deze minder kwetsbaar en minder gevoelig voor slijtage. 

 oorbellen lucardi belgie

Juwelen van 9 karaat zijn dus perfect om je juwelenkistje mee aan te vullen, zonder dat je daarvoor te diep in de buidel hoeft te tasten. Bij Lucardi voegt regelmatig nieuwe trendy 9 karaat juwelen toe aan de collectie, voor zowel voor dames, heren als kids! De 9 karaat gouden ringen, oorbellen, kettingen en armbanden zijn perfect met elkaar te combineren, mixen en matchen is de boodschap!

Top 5 populaire 9 karaat juwelen

Volg jij ook altijd de laatste modetrends op? Dan mag een 9 karaat gouden juweel (of meerdere) niet ontbreken aan jouw sieradencollectie. Hieronder vind je een top 5 van populaire items binnen onze 9 karaat goud collectie.

1. 9 Karaat ketting met zirkonia hanger

Deze 9 karaat ketting is klein maar fijn! Je kan de ketting gemakkelijk combineren met andere kettingen, maar is ook mooi te dragen als enkel stuk. Een basisstuk dat niet mag ontbreken in jouw juwelenkistje!

ketting hanger lucardi belgie 9 karaat

2. 9 karaat hanger hart

Deze mooie 9 karaat hanger kan je zelf aan een mooie ketting hangen. Ook erg tof om te combineren met een ketting waar al een hanger aan hangt. The more, the better! En wist je dat je deze hanger ook kan laten graveren? Zo maak je een ketting persoonlijk en uniek.

hanger hart lucardi belgie

3. 9 karaat oorknoppen

Oorknopjes zijn een fijn basisitem voor jouw earparty! Eindeloos combineren is geen probleem met deze oorbellen. Deze oorknopjes hebben een diameter van 5mm en de vorm van een bolletje. Ze zijn verkrijgbaar in 9 karaat goud, zilverkleur en rosé goud. Tijd voor een mix en match!

oorknoppen lucardi

4. 9 karaat ketting met bar hanger

Ben je fan van de trend om meerdere kettingen tegelijkertijd te dragen? Dan is deze 9 karaat ketting het perfecte juweeltje voor jou! Mix deze lange ketting met kortere kettingen om een layer-effect om je hals te creëren. De ketting is 41 cm lang, en heeft een verlengstukje van 2 cm. Zo kan je zelf bepalen hoe lang je de ketting draagt.

ketting lucardi belgie 9 karaat

5. 9 karaat hart armband 

Deze 9 karaat armband met de tekst ‘Love’ is subtiel en schattig te combineren met andere armbandjes. Ook erg tof om iemand mee te verrassen! Wie kan er volgens jou wel wat extra liefde gebruiken? Met dit armbandje maak je zeker een goede indruk en geef je iets waardevols!

armband love lucardi belgie

Juwelen van 9 karaat als cadeautje

Verschillende juwelen uit de 9 karaat goud collectie zijn ook te graveren. Zo kan je een persoonlijke toets geven aan het juweel waarmee je iemand gaat verrassen! Ben je niet zo’n groot fan van een gouden juweel? Geen probleem! Wist je dat onze 9 karaat juwelen ook verkrijgbaar zijn in zilver, roségoud of zelfs in bicolor en tricolor? Zo is er voor ieder wat wils!

Wil je investeren in een mooi juweel dat lang meegaat en zowel on trend als tijdloos is? Snuister dan eens rond in onze collectie 9 karaat gouden juwelen! En kies je favoriete juweeltje!


Een moment geduld, alsjeblieft!

loading..