Super Shopping Days! Minimaal 20% korting op alles* Shop nu!

Gala sieraden die jou laten stralen!

Een mooie jurk is natuurlijk de must-have voor jouw gala! Maar je outfit is natuurlijk pas echt compleet met paar shiny oorbellen, de juiste ketting en bijpassende armband!

Je hebt zoveel mogelijkheden om de perfecte look te creëren. Ga jij voor groot en opvallend? Of voor chique en subtiel? De keuze is aan jou. De juiste gala sieraden vinden kan soms nog best lastig zijn. Daarom hebben wij een aantal gala sieraden uit ons assortiment op een rijtje gezet om jou te inspireren!

Gala armbanden
Vaak hebben galajurken geen mouw of een kort mouwtje. Hierdoor kan je jouw polsen versieren met de mooiste bling tijdens deze speciale avond. Gooi die armen maar in de lucht op de dansvloer want jouw gala armbanden zullen in de spotlights staan. Een van onze favorieten is deze zilverkleurige, elegante armband die bezet is met sprankelende steentjes. Erg mooi en past perfect bij elke galajurk!



Gala kettingen
De keuze van een gala ketting is afhankelijk van jouw jurk. Maar welke jurk je ook draagt, een ketting kan altijd! Deze set die je hieronder ziet is one of our faves. De ketting is namelijk 45 centimeter lang en heeft een verlengketting. De gala ketting kan daardoor zowel bij een jurk met een hoge hals of een lagere decolleté gedragen worden! Bij deze ketting krijg je ook nog eens bijpassende oorbellen. Super makkelijk want dan hoef je ook niet meer na te denken over je andere sieraden. 



Gala oorbellen
Een echte eyecatcher, de gala oorbellen! Je haar krullen, stijlen, opsteken of toch los laten hangen, voor elke haarstijl is er een passende oorbel. Door opvallende oorbellen te dragen trek je meteen de aandacht naar je gezicht. Je hebt immers niet voor niets je best gedaan voor je make-up look, toch? Bij Lucardi vind je heel veel verschillende soorten gala oorbellen. Of je nou op zoek bent naar schattige oorknoppen of echte statement pieces met veel steentjes, bij Lucardi ben je aan het juiste adres. Deze gala oorbellen zijn ontzettend populair en maken elke feestelijke outfit compleet. Is dit nu net te opvallend voor jouw gala look, dan kan je ook altijd kiezen voor een subtielere oorbel.



Genoeg keuze dus om jouw outfit net dat beetje extra shine te geven. Wist je dat we al gala sieraden verkopen vanaf €2,00? Perfect voor elk budget! Met welke gala sieraden ga jij de show stelen?


Een moment geduld, alsjeblieft!

loading..