Bij Lucardi vind je een groot assortiment aan kids juwelen. Ringen, armbanden, oorbellen, kettingen: we hebben het allemaal! Sinds kort is daar een nieuwe collectie van Disney juwelen aan toegevoegd. Zijn we allemaal niet stiekem Disney fans?

Mickey & Minnie

De populairste figuren van Disney zijn natuurlijk Mickey en Minnie Mouse. Zij kunnen daarom ook niet ontbreken in deze collectie. We hebben verschillende juwelen waarop Mickey en Minnie zijn afgebeeld als plaatje op een hangertje maar er zijn ook hangertjes in de vorm van het hoofdje van Mickey of Minnie. Sommige van deze juwelen zijn extra leuk gemaakt doordat ze bezet zijn met sprankelende zirkonia stenen!

Mickey en Minnie Mouse sieraden

Wil jij een extra bijzonder cadeau aan iemand doen? In de Disney collectie vind je ook juwelen met een geboortesteen. Geef iemand bijvoorbeeld een setje Minnie Mouse oorbellen met haar geboortesteen cadeau voor een persoonlijke touch.

Frozen

Ken jij iemand die de film Frozen meer dan 10 keer gezien heeft? Dan mogen deze juwelen niet ontbreken in zijn/haar juwelenstash! De zusjes Elsa en Anna vind je op een mooi paar oorknoppen gemaakt van het materiaal zilver. Was Olaf juist jouw favoriet? We hebben zelfs hem afgebeeld op een zilveren armbandje of een mooi paar oorbellen. Pick your fave!

Frozen sieraden

Disney klassiekers

De klassiekers zoals Donald Duck, de kleine zeemeermin en Belle en het beest zijn we zeker niet vergeten. Er zijn kettingen, armbande en oorbellen in de thema’s van deze Disney karakters zoals een ketting met een schelpje van De kleine zeemeermin of een paar oorbellen met de roos uit Belle en het beest. Kan je geen favoriet uit alle leuke Disney verhalen kiezen? Dan zijn er ook juwelen in een prinsessen thema met een schattig kroontje!

Hebben we al verteld dat alle Disney juwelen in een super mooi cadeaudoosje worden geleverd? Het perfecte cadeautje dus! Bekijk de Disney kettingen, Disney armbanden en Disney oorbellen online en kies jouw favoriet!

Disney sieraden met doosje


Een momentje, we updaten jouw winkelmand!

loading..