2+1 gratis op alle zilveren & stalen juwelen* Shop nu!

Bij Lucardi vind je een zeer uitgebreid gamma kinderjuwelen. Ringen, armbanden, oorbellen, kettingen: bij Lucardi shop je het allemaal! Ook hebben we een Disney collectie voor kindjes. Ontdek snel welke Disney figuren en wat voor kinderjuwelen deze collectie omvat.

Mickey & Minnie Mouse

De populairste figuren van Disney? Ongetwijfeld Mickey Mouse en Minnie Mouse! Dit schattige muizenkoppel mag dan ook niet ontbreken in onze Disney collectie. We hebben verschillende juwelen waarop Mickey en Minnie zijn afgebeeld op een hangertje, maar er zijn ook hangertjes verkrijgbaar in de vorm van het hoofdje van Mickey of Minnie. Zo schattig! Ook kan je kiezen voor Mickey of Minnie juweeltjes die bezet zijn met zirkonia stenen voor een extra sprankelende toets. 

Mickey en Minnie Mouse sieraden

Wil jij iemand verrassen met een bijzonder geschenkje? In onze Disney collectie vind je ook juweeltjes met een geboortesteen. Zo kan je een meisje blij maken op haar communie of Lentefeest met een setje Minnie Mouse oorbellen met haar geboortesteen erop!

Frozen

Ken jij een kindje dat de film Frozen meerdere malen heeft gezien en alle liedjes kan meezingen? Dan mogen de Frozen juwelen uit onze Disney collectie niet ontbreken in het juwelendoosje. Zo vind je de zusjes Elsa en Anna terug op schattige oorknopjes in zilver. Is sneeuwpop Olaf eerder favoriet? Ook hem vind je terug op een zilveren armbandje of een mooi paar oorbellen. Pick your favourite!

Frozen sieraden

Disney klassiekers

Disney klassiekers zoals Donald Duck, de kleine zeemeermin en Belle & het Beest zijn we zeker niet vergeten. Er zijn ook kettingen, armbanden en oorbellen verkrijgbaar bij Lucardi met deze Disney karakters. Wat dacht je van een ketting met een schelpje van De kleine zeemeermin? Of een paar oorbellen met de roos uit Belle & het Beest? Heb je niet zozeer een favoriet Disney karakter, maar zoek je wel een geschenkje voor een klein prinsesje? Dan zijn er ook juwelen met een schattig kroontje!

Piep! Hebben we je al verteld dat alle Disney juwelen in een mooi geschenkdoosje geleverd worden? Zo wordt het een perfect cadeautje voor een Disney fan. Bekijk alle Disney kettingen, Disney armbanden en Disney oorbellen online en kies jouw favoriet!

Disney sieraden met doosje


Een moment geduld, alsjeblieft!

loading..