2+1 gratis op alle zilveren & stalen juwelen* Shop nu!

Het is zover, je hebt besloten dat je jouw lief ten huwelijk wil gaan vragen. Maar nu komt het lastige gedeelte, hoe gaat het huwelijksaanzoek er precies uitzien? Misschien heb je al iets in gedachte of heb je totaal nog geen idee? Lucardi to the rescue! Op deze blog ontdek je originele en romantische ideeën voor jouw huwelijksaanzoek! 

For the foodies

Is jouw lief een echte foodie? Gebruik dit dan in je huwelijksaanzoek. Zo kan je de vraag ‘Wil je met me trouwen?’ op de verpakking van haar of zijn lievelingseten zetten. Of verstop jouw aanzoek in een gerechtje. Let wel op dat de verlovingsring niet wordt opgemerkt voordat er een hapje of slokje wordt genomen…

Favoriete film

Is jouw aanstaande fan van romantische films? Lucky you! Kijk maar eens mee, want in deze zogenaamde romcoms vind je massa’s inspiratie voor het perfecte huwelijksaanzoek. Heeft jouw lief een favoriet filmmoment, dan kan je dit ook verwerken in je aanzoek!

Terug in de tijd

Een huwelijksaanzoek kan je ook linken aan de manier of het moment waarop jullie elkaar hebben leren kennen. Ga naar dezelfde plek waar de eerste date heeft plaatsgevonden, het restaurant of café waar jullie elkaar hebben leren kennen of de cinema misschien? 

Schakel hulp in van je trouwe viervoeter!

Dit belangrijke moment in jullie relatie hoef je uiteraard niet helemaal alleen te doen, zo kan je ook de hulp inschakelen van een trouwe viervoeter. Hebben jullie samen een huisdier of is je aanstaande zot van dieren? Doe dan het aanzoek met behulp van een fluffy vriendje! Hang de ring om de halsband van je kat, hond of konijn, hoe schattig is dat? Of neem het spreekwoord ‘een prins op het witte paard’ letterlijk, en kom op een paard naar haar toe gereden tijdens een picknick om vervolgens op je knieën te gaan. Romantischer kan haast niet

Think outside the box!

Op een speciale dag als dit mag je best een beetje los gaan, think outside the box! Ga samen skydiven  of maak een ballonvaart en land neer op een plek waar de vraag op een doek of bord is geplaatst. Vraag je lief na het bereiken van de top na het beklimmen van een berg, maak zelf (en met hulp van vriend(inn)en een video met je eigen aanzoek, organiseer een flashmob of klim op het podium tijdens een concert. Maak het zo bijzonder als je maar wil zodat het een moment gaat zijn om nooit te vergeten!

Keep it simple

Je kan het aanzoek zo groot en bijzonder maken als je maar wil, maar dit hoeft natuurlijk niet! Een simpel en lief aanzoek is ook heel bijzonder. Maak er een gezellig avondje van samen, kies een mooi moment, zeg lieve dingen en verras je lief met een verlovingsring. Het hoeft niet moeilijk te zijn!

Laatste tip

Zorg dat er (onopvallend) een foto of video van het huwelijksaanzoek wordt gemaakt. Zo hebben jullie voor altijd een aandenken aan dit bijzondere moment!

Leve de liefde!

Hoe de vraag ook gesteld wordt, het belangrijkste van een huwelijksaanzoek mag uiteraard niet ontbreken… de ring! Naast het perfecte scenario moet natuurlijk ook de verlovingsring perfect zijn. Bij Lucardi vind je deze ringen in alle soorten, maten en prijsklassen. Bekijk snel onze collectie voor de mooiste verlovingsringen en maak er een prachtig moment van!


Een moment geduld, alsjeblieft!

loading..