Je kent ze vast nog wel uit je kindertijd, de geboortesteensieraden. Dit kleurrijke sieraad is weer helemaal terug van weggeweest en erg populair. Wij introduceren daarom een collectie sieraden met geboortesteen!

De birthstones zijn nieuw in de collectie van Lucardi en wij zijn er helemaal gek op. Jij bepaalt zelf hoe je de birthstones draagt. Ga je voor een oorbel, armband of toch een ketting?

 

Kleuren en stenen Birthstones

Wist je dat elke maand een eigen kleur en steen heeft? Zo heeft de geboortesteen januari bijvoorbeeld een rode kleur van de steen Garnet, en is de geboortesteen december blauw van de steen Blue Topaz. Het is natuurlijk ook erg leuk om de sieraden met elkaar te matchen. Zo draag je jouw geboortesteen als een mooi setje! En is het niet mooi om de geboortesteen van jezelf én van een vriend, zus of moeder te dragen? Hieronder vind je welke kleur en steen bij jouw geboortemaand hoort.

 

Wil jij het perfecte setje creëren? Ga dan voor deze geboortesteen oorbellen, armband en ketting in de kleur van jouw geboortemaand. Gek op goud? Geen probleem! Dit mooie setje is er in het zilver, maar er is ook een goudkleurige variant. Deze zijn van het materiaal zilver, maar zijn bedekt met een laagje goldplating.

 

 

Zo maak je een birthstone sieraad extra persoonlijk!

Naast dat de birthstones al erg persoonlijk zijn kun je er toch nog een eigen persoonlijke touch aan geven door jouw favoriete geboortesteensieraad te laten graveren. Zo kun je dus ook de birthstone van iemand anders dragen met een bijpassende tekst of naam erbij. Hoe leuk is dat! De sieraden zijn er in het zilver en goldplated, dus voor iedereen makkelijk te combineren.

 

Wil je toch iets anders dan een tekst of een naam? Ga dan voor deze super leuke geboortesteen ketting met vingerafdruk! Zo draag je altijd een geliefde bij je.

Waar wacht je nog op? Check onze gehele Birthstones collectie!


Een momentje, we updaten jouw winkelmand!

loading..