2+1 gratis op alle zilveren & stalen juwelen* Shop nu!

Juwelen met een persoonlijke toets zijn al een tijdje superpopulair. Zo vind je bij Lucardi volop keuze in het personaliseren van juwelen, en is er bijvoorbeeld ook de collectie Birthstones juwelen waarbij de sieraden een gekleurde steen hebben en elke steen gekoppeld is aan een maand.

Birth flowers oorbellen

De nieuwste soort juwelen met een persoonlijk tintje: birth flowers!

Na het grote succes van onze birthstone juwelen hebben wij nog een collectie toegevoegd met een zelfde persoonlijke toets, namelijk onze Birth Flowers collectie! Deze collectie bestaat uit oorbellen en kettingen in verguld zilver en goud met een hanger in de vorm van de bloem die bij jouw geboortemaand past! Ben je benieuwd geworden welke bloem bij jouw geboortemaand past? Hieronder zetten we ze allemaal op een rijtje:

Geboortebloem januari: voor januari is de bijpassende bloem de tuinanjer (carnation). Deze staat symbool voor bewondering en liefde.

Geboortebloem februari: bij de maand februari hoort de sleutelbloem (primrose) die staat voor bescheidenheid en geloof.

Geboortebloem maart: de gele narcis (daffodil) is de bloem van de maand maart en staat voor een nieuw begin.

Geboortebloem april: het madeliefje (daisy) hoort bij de maand april en de eigenschappen die hierbij horen zijn puurheid en onschuld.

Geboortebloem mei: de lelie (lily) met als kenmerken lieftallig en hoop is de bloem van de maand mei.

Geboortebloem juni: de maand juni heeft de roos (rose) als symbool met de daarbij behorende kenmerken romantiek en blijdschap.

Geboortebloem juli: ben jij in juli geboren? Dan is de waterlelie (water lily) jouw geboortebloem. Bij deze bloem horen positiviteit en waardigheid.

Geboortebloem augustus: de gladiool (gladiolus) is de bloem die hoort bij augustus en staat voor karaktersterkte.

Geboortebloem september: Bij september hoort de aster (aster), met als kenmerken liefde en affectie.

Geboortebloem oktober: de maand oktober heeft de goudsbloem (marigold) als symbool en daarbij horen creativiteit en passie.

Geboortebloem november: voor november zijn de chryanten (chrysanthemums) de bijbehorende bloemen. Deze bloemen staan voor loyaliteit en eerlijkheid.

Geboortebloem december: de narcis (narcissus) is de bloem die hoort bij december en staat voor hoop en rijkdom.

Birth flowers per maand

Shop de juwelen met geboortebloem of geboortesteen bij Lucardi

Je kan natuurlijk de Birth Flowers juwelen kiezen die bij jouw geboortemaand horen, maar als jij een andere bloem stiekem toch mooier vindt of een bepaalde betekenis erachter heel goed bij jezelf vindt passen, kan je uiteraard ook voor een andere Birth Flower kiezen! Vind jij juwelen gekoppeld aan je geboortemaand heel tof, maar zijn bloemen niet echt iets voor jou? Bekijk dan ook de Birthstones juwelencollectie. Ben je net als wij verzot op beide collecties? Dan kan je deze natuurlijk ook leuk met elkaar combineren. The choice is up to you!


Een moment geduld, alsjeblieft!

loading..