50% korting op elk tweede zilveren juweel. Bekijk nu!

Ieder draagt sieraden op zijn of haar eigen manier, de ene draagt elke dag sieraden die dierbaar zijn, de ander wil gewoon lekker afwisselen en elke keer wat nieuws. Voor die laatste groep hebben we extra goed nieuws!

We hebben namelijk Everlasting Moments armbandjes aan onze collectie toegevoegd. En dat zijn geen paar varianten, maar we hebben wel 35 kleurtjes! Dat betekent mixen & matchen tot we niet meer kunnen! Nieuwe look? Mmm, welk kleurtje van mijn Everlasting Moments armbanden past er bij, is nu je standaard vervolgvraag. Want extra goed nieuws, de armbandjes koop je nu in de aanbieding van €39,99 voor maar €9,99.

Daar worden we hebberig van! De armbanden hebben een gevlochten leren bandje die we dus in lekker veel kleuren hebben. De sluiting is van rosé- of zilverkleurig staal bezet met veel kristalletjes, zodat hij lekker sprankelt. De sluiting kan geopend of gesloten worden door te draaien en houdt zichzelf op de plek met een klein magneetje. 

Leuk detail, de sluiting is net een infinity teken, daar komt dan ook de naam Everlasting Moments vandaan. Alle armbandjes hebben een leuk cadeauzakje in een bijpassende kleur, zodat ook leuk is om deze cadeau te geven. Want met deze armbandjes maak je (bijna) iedere vrouw blij. De Everlasting Moments armbanden heten niet voor niets ‘the gift of the year’. Bekijk hier alle Everlasting Moments armbandjes.


Een momentje, we updaten jouw winkelmand!

loading..