2+1 gratis op alles*. Combineren is mogelijk. Shop nu!

Regenboog sieraden

Bij een regenboog kan je aan heel veel verschillende dingen denken, van de mythe over een pot met goud aan het einde van de regenboog tot versiering op spullen voor kinderen. Toch zal je in deze tijd misschien als eerste denken aan de Pride, waar de regenboog het symbool van is. Wat jouw associatie met een regenboog ook is, meestal is dit een heel positief en vrolijk symbool. Het is dan ook niet zo gek dat we de regenboog als symbool of als kleuren combinatie graag terug zien in juwelen. In deze blog zetten we de leukste regenboog juwelen in het zonnetje!

juwelen met regenboog kleuren

Regenboog juwelen hoeven natuurlijk niet per se een regenboog symbool te hebben, dit kan ook door het gebruik van de kleuren waar een regenboog aan te herkennen is. Op deze subtiele manier krijgen juwelen een vrolijke en kleurige uitstraling zonder heel overheersend te zijn. Perfect voor bij elke outfit dus!

Bekijk hieronder onze favoriete regenboog armband, ketting en oorbellen!

regenboog armband regenboog ketting regenboog oorbellen

Regenboog juwelen voor kids

We kunnen het natuurlijk niet over regenboog juwelen hebben zonder ook de schattigste exemplaren voor kinderen even te benoemen. In kinderjuwelen zie je zowel de regenboog als symbool terug, als het gebruik van de kleuren in verschillende juwelen.

Van horloges tot oorbelletjes, onze favorieten vind je hieronder!

regenboog kinderhorloge regenboog kinderketting regenboog kinderoorbellen

Of het nu voor Pride is of gewoon omdat je de regenboog (kleuren) leuk vindt, met een mooi gekleurd juweel maak je elke outfit nét wat leuker. Bekijk hier alle regenboog juwelen bij Lucardi en kies jouw favoriet!


Een moment geduld, alsjeblieft!

loading..