In fashion zie je de afgelopen jaren al veel kleding met ‘mesh’ die zijn stoffen met gaten erin verwerkt, zodat de stof semi transparant wordt. Deze gaten klinken heel heftig, maar kunnen ook heel fijn zijn.

Mesh sieraden en horloges

Bron: Pinterest

Nu zie je de mesh trend ook steeds meer terugkomen in sieraden en horloges. Leuk! Want deze Milanese bracelets, zoals ze ook wel genoemd worden, zijn super stylish en lekker makkelijk te combineren. Of je hem nu formeel wil dragen of gaat voor een stoere look gaat. De mesh look past erbij.

Hoewel de traditionele mesh sieraden en horloges vooral zilverkleurig zijn, zie je ze dit seizoen natuurlijk ook in rosé en goudkleurig. De afwerking is heel minimalistisch, zodat de band de aandacht krijgt die hij verdient!

En als laatste draagt mesh ook nog een super prettig. Dus dit zou wel eens een blijvertje kunnen zijn!

Bij Lucardi zie je de mesh trend goed terug in de collectie Donna Mae armbandjes. Donna Mae heeft armbanden van staal en zijn verkrijgbaar in de 3 populairste kleurtjes. Zilverkleurig, goudkleurig en de rosé variant om niet te vergeten. En ze hebben allemaal een leuk hangertje met sparkling kristal!

Als je door de horloge collectie van Lucardi snuffelt zie je de mesh trend terug bij het merk CO88 (nieuw bij Lucardi!) en uiteraard in onze eigen Regal collectie.

Update je garderobe dus zeker met mesh! Je kan dit seizoen namelijk niet meer gezien worden zonder. shop de nieuwe trend hier!


Een momentje, we updaten jouw winkelmand!

loading..