Huidige pagina Ga naar pagina

Wat is er nu nog toffer als geschenkje voor een echte K3 fan dan een mooi juweeltje in K3 stijl?! Bij Lucardi vind je een volledige collectie met K3 sieraden, ook zeer toffe K3 kinderringen. De stijl van K3 is vrolijk en vol felle kleurtjes, dit zie je dan ook terug in de K3 juwelen. De volledige collectie K3 sieraden is gemaakt van zilver, een materiaal dat je gemakkelijk iedere dag kan dragen.

Een ring met het K3 logo voor de grootste mini fan!

Bij Lucardi vind je verschillende kinderringen in het K3 thema. Zo zijn er ringetjes met een K3 regenboog, hartje of muzieknootje maar er zijn ook ringen met het K3 logo. Kan jij of je mini-K3’tje geen favoriete ring kiezen? Uiteraard kan je de K3 ringetjes ook leuk met elkaar combineren door bijvoorbeeld aan elke hand een ander ringetje te dragen of af te wisselen.

Shop je favoriete K3 ring bij Lucardi

Heb je de perfecte K3 ring gevonden waar jij een grote mini fan blij mee gaat maken? Dan bestel je dit toffe K3 juweeltje gemakkelijk en snel in de Lucardi webshop. Je ontvangt bij de aankoop van een K3 ring al een leuke K3 verpakking, maar je kan er natuurlijk ook voor kiezen om een mooi Lucardi cadeaudoosje aan je bestelling toe te voegen, zo heb je een perfect geschenkje voor de allergrootste fan van K3!